Teismas pradės nagrinėti išpuolio Laisvės alėjoje bylą

Kauno apylinkės teismas trečiadienį planuoja atversti baudžiamąją bylą dėl išpuolio, įvykusio praėjusių metų vasarą laikinosios sostinės centre.

Byla dėl išpuolio Kaune, Laisvės alėjoje, teismui perduota 2023 m. gruodžio mėnesį. Kauno apylinkės teismui perduotoje baudžiamojoje byloje kaltinimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei nesunkaus sveikatos sutrikdymo pareikšti šešiems iš devynių muštynėse dalyvavusių vyrų.

Kaltinimai pareikšti Juozui Minkevičiui, Tadui Mučinskui, Lukui Ščerbinskui, Karoliui Kavaliauskui, Edgarui Rezajevui, Vitalijui Zakrževskiui.

Trečiadienį teismas taip pat spręs dėl daliai kaltinamųjų taikomų kardomųjų priemonių.

Bylos duomenimis, praėjusių metų, rugpjūčio mėnesį, dienos metu, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Laisvės alėjoje, vienoje restorano lauko erdvių, kaukėtų vyrų grupė užpuolė prie staliuko sėdėjusius keturis vyrus ir moterį. Anot teisėsaugos, kaukėti asmenys kumščiais, metaliniais strypais, kastetais, peiliais ir kitais daiktais panaudojo prieš juos fizinį smurtą  ir sutrikdė viešąją tvarką.

Tyrimo duomenimis, bendrininkų grupėje veikė devyni vyrai, po išpuolio šeši iš jų buvo suimti. Dėl likusių trijų asmenų nusikalstamų veikų ikiteisminiai tyrimai atskirti. Vienas iš suimtas, dar du vyrai ieškomi.


Šiame straipsnyje: Laisvės alėjamuštynėsbyla

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek galima tempti guma su sia byla? Jau seniai turejo nuteisti kaltuosiu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių