Tragedija Kauno LEZ'e: atsišaukė žuvusiojo kolegos iš Vilniaus

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai dar nėra gavę ekspertų išvadų, kas galėjo lemti mįslingą asmens, aptikto sudegusiame automobilyje birželio 13-osios vidurdienį Kauno LEZ'o teritorijoje, žūtį – ar jis nepatyrė smurto arba kitų netikėtų sveikatos sutrikimų, neleidusių jam to išvengti. Tačiau jau išsiaiškinta, ką jis veikė Lietuvoje.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, šis asmuo, kaip įtariama, 1982 m. gimęs Baltarusijos pilietis, turėjo laikiną leidimą gyventi Lietuvoje. Ir buvo susijęs su viena Vilniuje esančia įmone. Pirminiais duomenimis, važinėjo jos reikalais po Lietuvą.

Tai, kad žuvusysis – jų bendradarbis, linkę patvirtinti ir jo kolegos. Kai kurie iš šių kalbėjo su juo telefonu ir likus nedaug laiko iki tragedijos. Tačiau, pirminiais duomenimis, jis niekuo nesiskundė. Neužsiminė ir apie jokį automobilio gedimą. Nors tokios aplinkybės, kuri galėjo turėti įtakos tragiškai įvykių baigčiai, nebuvo linkęs atmesti ir vilkiko vairuotojas iš Latvijos, kaip jau rašyta, vienas iš paskutiniųjų bendravęs gyvai su žuvusiuoju, ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gaisrų tyrėjai.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Šie, kaip realiausias gaisro kilimo priežastis, teisėsaugininkams nurodė sudegusio automobilio „Peugeot 5008“ gedimą arba nelaimingą atsitikimą. Galimų šios prielaidos variantų – ne vienas: neatsargus elgesys su degiais skysčiais arba dujiniais prietaisais, užmigimas su cigarete rankoje ir pan.

Kaip jau rašyta, žuvusiojo kūnas buvo aptiktas vairuotojo vietoje. O minėtas vilkiko vairuotojas iš Latvijos žiniasklaidai pasakojo, kad „Peugeot“ vairuotojas prašęs jo cigaretės ir jis matęs šio rankoje žiebtuvėlį.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, teisėsaugininkai labiau linkę prie nelaimingo atsitikimo versijos, tačiau kol kas be galimų variantų. Dar norima sulaukti jau minėtų teismo medicinos ekspertų išvadų.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Be to, velionis iki šiol nėra oficialiai atpažintas savo artimųjų, gyvenančių užsienyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ka as zinau

ka as zinau portretas
deretu jo artima aplinka pasidometi, kas ten vyko. Gal skyrybos, gal kokie blogi santykiai

nuomone

nuomone portretas
galimai masinos salone duju pritekejo is tos virykles, tik va klausims, specialiai ar ne. O paskui kai sprogo, tai matyt jis apgluso. Dujos - tik blynam kept, bet ne automobilyje

Jei tai būtų atsitikę pas Lukašą

Jei tai būtų atsitikę pas Lukašą portretas
tai greičiausiai iš devinto aukšto būtų PAC šokęs. Bet kadangi pas mus, tai- miegojimo būdu.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių