Varnių g. partrenktas dar vienas perėja ėjęs žmogus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune, Varnių gatvėje esančioje perėjoje automobilis partrenkė žmogų. Tai jau antra tokia nelaimė šią savaitę.

Kauno policijos budėtojo duomenimis, pranešimas apie nelaimę Varnių g., netoli 46 numeriu pažymėto pastato, gautas 14.12 val. Buvo informuota, kad "Alfa Romeo" markės automobilis partrenkė pėsčiųjų perėja ėjusį vyrą.

Į įvykio vietą išsiųsti policijos ir greitosios pagalbos ekipažai. Policijos duomenimis, nukentėjusysis patyrė galvos traumą.

Pirminiais duomenimis, "Alfa Romeo" vairavusi moteris buvo blaivi.

Kauno diena jau rašė, kad antradienį šioje gatvėje buvo sužalota automobilio „Ford Focus“ perėjoje partrenkta moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viliuke

Viliuke portretas
Jau seniai atkreipiau demesi ,i tam tikros kategorijos pesciuosius. Dazniausiai tai buna vyresnio amziaus ir,panasu,nepasiturintys,nes eidami per gatve,demonstratyviai sliauzia neskubedami ir daznai visiskai neziuri ar neatvaziuoja kokia masina kita juosta. Suprask - as esu pestysis ir turiu teises. Tokie veikejai nepagalvoja,kad uz vairo taip pat zmones,kurie gali nepastebeti pesciojo,kuri uzstoja kitoje juostoje vaziuojantis automobilis. Yra toks rusiskas posakis - berežennogo bog berežet, kitaip sakant - saugokis pats ir dievas tave saugos. atvirai pasakius,nesuprantu tokiu,.atleiskite,kvaqiliu,kurie demonstratyviai rizikuoja savo gyvybe. Bet yra tokiu nevekslu.

Irgi pėstysis

Irgi pėstysis portretas
Didžiausia problema pėsčiųjų sąmonėje.Gatvė nėra saugi vieta. Turi būti įprotis pasižiūrėt į kairę ir į dešinę. Dabar pėstieji įpratę, kad juos turi praleisti ir negalvodami eina. Taisyklėse parašyta: "Įžengti į važiuojamąją dalį pėstiesiems leidžiama tik po to, kai jie įvertina atstumą iki artėjančių transporto priemonių ir jų greitį ir įsitikina, kad tai saugu" "Pėstiesiems draudžiama išeiti iš už stovinčios transporto priemonės ar kitos kliūties, trukdančios apžvelgti vietą, neįsitikinus, kad nėra artėjančių transporto priemonių" Ši problema egzistuoja jau seniai ir visą kaltę versdami vien vairuotojams, jos neišspręsime.

to Algis

to Algis portretas
neputok cia, kiek zinau nera elektros, kazkokios problemos su ESO, todel ir neprijungia
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių