Žiniasklaida: buvęs Lietuvos rinktinės saugas T. Papečkys kaltinamas nužudymu

Daugkartinis Lietuvos A lygos čempionas ir buvęs nacionalinės komandos saugas Tadas Papečkys kaltinamas nužudymu.

Kaip skelbia portalas delfi.lt, Kauno apygardos teisme (KAT) kitą savaitę buvusio sportininko byloje numatoma liudytojų apklausa. Tai portalui patvirtino KAT pirmininko padėjėja Milda Kryžė.

46-erių T. Papečkys, kaip įtariama, nusikaltimą įvykdė vos kelios valandos po vidurnakčio name Ramučių kaime, Kauno rajone.

„2024-ųjų sausio 1 d. apie 3.40 val. svetainėje, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio ir tai turėjo įtakos nusikalstamos veikos padarymui, tarpusavio konflikto dėl asmeninių nesutarimų su nukentėjusiuoju metu, tyčia vieną kartą nenustatytu buteliu sudavė nukentėjusiajam į galvos sritį bei tyčia vieną kartą dūrė peiliu į krūtinės kairę pusę, dėl ko nukentėjusysis įvykio vietoje mirė“, – rašoma KAT atsakyme.

T. Papečkiui gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Kauno apygardos teismo sausio 26 d. nutartimi, T. Papečkys už 10 tūkst. eurų užstatą paleistas į laisvę, jam taikoma intensyvioji priežiūra bei dokumentų paėmimas.

Lietuvos čempionas T. Papečkys – buvęs FBK „Kauno“ klubo gynėjas, 7 kartus kviestas į Lietuvos futbolo rinktinę. Su „Kauno“ komanda 6 kartus tapo šalies čempionu, triskart į viršų kėlė LFF taurę. Po ryškiausių karjeros metų Kaune legionieriaus duoną krimto Latvijoje, Lenkijoje, Estijoje, karjerą baigė Jonavos klube.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių