Žvejyba Nemune virto tragedija: iš apvirtusios valties iškrito du žvejai, vieno išgelbėti nepavyko

  • Teksto dydis:

Kauno rajone ketvirtadienį mirė iš Nemuno ištrauktas ir krante gaivintas žvejys, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD duomenimis, 14.02 val. pranešta, kad Guogų kaime, Panemunės gatvėje, žmonės apsivertė valtimi Nemune. Atvykus ugniagesiams, du žvejai buvo išvirtę iš valties Nemune.

Vieną sąmoningą žvejį iš vandens ištraukė kiti žvejai. Kitą žvejį ištraukė kiti žvejai kitame krante, jie jį savo valtimi atplukdė į krantą prie specialiųjų tarnybų. Antrasis ištrauktas žvejas ant kranto gyvybės požymių nerodė, buvo gaivinamas 20 minučių.

Tačiau medikų pastangos buvo bevaisės – 14.49 val. medikai nutraukė gaivinimą, konstatuota vyro mirtis.

Gelbėjimo valtimi išplaukta ieškoti žvejų valties, ji rasta ir parplukdyta į krantą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sakot geriau valtimi neplaukti....

sakot geriau valtimi neplaukti.... portretas
as irgi taip sakau... valti kirviu sukapoli lentas i peciu ir sukureni...a kas del bado ir lesu trukumo tai reikia imt paskoloas vartotojo....is to turi PSD imokas sistemingai ir laiku ileidinet i gerove nes kai ateis skolu ismusinetojai reiks gydytis....nu a jei jau visiskai atsiputes bebaimis ir geroves paveiktas tai eini plest parduotuviu.... tuo atveju nei badas nei PSD 100% jau neproblema....

Turėkite omenyje

Turėkite omenyje portretas
Upėse, kai tokia vandens temperatūra, geriau valtimi neplaukioti. Tvenkiniuose ir ežeruose, valtimi reikia laikytis prie kranto. Atsidūrus vandenyje, spėsi išsikapstyti nesušalęs. Aš niekad neplaukioju dviviete valtimi, savo gyvenime jų sudėvėjau 8. Dvi vandenyje plyšo.

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
dėl sumautos žuvelės žūsta žilsterėję vyrai. žilas plaukas dar nerodo gero proto ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių