„El Fuego“ – liepsna, kaitinanti jau penkiolika metų

  • Teksto dydis:

15 metų scenoje: daug ar mažai, klausiate? „Grupė gyvuoja tiek, kiek jaučiame, kad esame reikalingi, įdomūs ir publikos lankomi mūsų koncertai“, – į klausimą atsakė grupės narys Paulius Bagdanavičius, su džiaugsmu skelbdamas žinią apie jau 15-ąjį grupės „El Fuego“ kūrybinį gimtadienį ir kviesdamas į šventinio turo koncertus didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Šie metai grupei ir jos nariams išties ypatingi, žymintys ne vieną simbolinę sukaktį. Šiemet tenoras P. Bagdanavičius šventė 35-ąjį gimtadienį. Įdomus sutapimas, kad lygiai prieš 10-metį Paulius dalyvavo televizijos projekte „Lietuvos balsas“ ir jame užlipo ant pačios aukščiausios pakylos – tapo projekto nugalėtoju.

Grupės nariai nepaprastai džiaugiasi jauniausio grupės nario Edgaro Davidovičiaus sukurta šeima. Edgaras šiemet vidurvasarį sumainė žiedus su savo išrinktąja Monika. Jaunieji dainininkai atviravo, kad šventės metu netrūko dainų, šokių, juoko ir gerų emocijų.

Rokui Spalinskui šie metai taip pat ypatingi tuo, kad iš savo gimtosios Klaipėdos jis ir jo sužadėtinė Akvilė išsikėlė į tikriausiai pačią unikaliausią Lietuvos vietą – Neringą. Ten, būdamas gamtos apsuptyje, mėgaudamasis išskirtine flora ir fauna, Rokas nusprendė pradėti grūdintis, tad dažnai siunčia linkėjimus grupės nariams ir savo socialinių tinklų sekėjams tiesiog iš Baltijos jūros. Paklausėme jo asmeninės nuomonės, kur slypi „El Fuego“ grupės ilgaamžiškumas. Jo ir grupės narių nuomone, brandą lėmė gera kūrybinė atmosfera ir labai stiprūs, nuoširdūs tarpusavio santykiai: „Mes – kaip trys muškietininkai. Visi už vieną ir vienas už visus.“

 

 

Naujoji „El Fuego“ grupės sudėtis išsiskiria lankstumu, charizma, balsų derėjimu ir vidine jėga. Koncertuose galima ne tik išgirsti, bet ir pajusti tai, ką naujo įnešė šie trys vyrukai. Kadangi tai yra šventiniai grupės metai, tad ir švęsti reikia atitinkamai. Turo koncertai, kurie vyks gruodį, klausytojus pasitiks su didele jėga. Programoje – patys jautriausi ir klausytojų labiausiai pamėgti kūriniai, taip pat ne viena premjera kūrinių, kurie dar niekada grupės repertuare neskambėjo. Tai laiko patikrinti ir jau pasauline klasika tapę hitai „Il mondo“, „Canto della tera“ , „Historia de un amor“ , „Adagio“, „Aleliuja“ ir kiti. Scenoje šventiškai nusiteikę lauks Panevėžio muzikinio teatro simfoninio orkestro muzikantai ir orkestro vyriausiasis dirigentas Martynas Bražas. Orkestro gyvai atliekama muzika įtrauks visus į gimtadienio sūkurį, o „El Fuego“ vyrukai savo dainomis suteiks tai, kas užpildys publikos širdis šiluma ir meile. Paulius, Rokas ir Edgaras dėkoja visiems ir kiekvienam grupės gerbėjui ir kviečia susitikti ir švęsti kartu jau visai netrukus – gruodžio 14 d. 19 val. Klaipėdos žvejų rūmuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eisiu

eisiu portretas
Jei bilieta gausiu

na

na portretas
na taip slamstas

Onė

Onė portretas
Labai šaunūs,sėkmės
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių