Geidžiamiausių Europos vyrų šou „Sixx Paxx“ atvyksta į Lietuvą!

  • Teksto dydis:

Seksualiausi Europos vyrukai – „The Sixx Paxx“ atvyksta į Lietuvą, kad nustebintų, sužavėtų ir pavergtų lietuvaičių širdis!

Tūkstančiai moterų keliauja į Berlyną, kad pamatytų šį šou gyvai, tad naujausios aistringiausių Europos vyrų programos „Sixx Paxx Colors Tour 2024“ praleisti išties nevalia – du išskirtiniai pasirodymai vyks lapkričio 26 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir lapkričio 28 d. Vilniaus koncertų salėje „Compensa“.

„Sixx Paxx“ – tai kvapą gniaužiantis erotinis pasirodymas, kuriame fantazijos ir vaizduotė sukelia  beprotiškas emocijas! Stulbinantys specialieji efektai, aistringi šokiai, akrobatiniai pasirodymai, glaudus kontaktas su publika privers Jūsų vaizduotę suvirpėti ir atsiverti. O Jūsų nugara perbėgs malonūs šiurpuliukai.

Patyrę policininkai, žiaurūs statybininkai, užkietėję baikeriai, raumeningi kaubojai – visa tai jie, „Sixx Paxx“ vaikinai.

Pamirškite kasdienius rūpesčius ir pasinerkite į 2,5 valandos trukmės aistringą treniruotų kūnų, subtilios choreografijos ir erotika kunkuliuojančių emocijų šou! Šį vakarą išsipildys pačios slapčiausios Jūsų fantazijos! 

„Sixx Paxx Colors Tour 2024“ pasirodymai vyks:

Lapkričio 26 d. (antradienį) – Klaipėdos „Švyturio” arenoje.

Lapkričio 28 d. (ketvirtadienį) – Vilniaus koncertų salėje „Compensa”.

Bilietus platina www.medusa.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnius seniai tokius šou turi

Vilnius seniai tokius šou turi portretas
Žygimantų ir Vrublevskių gatvės kampe yra rūsiai po Biblioteka, dar jie nusitęsia iki Žygimantų gatvės privačios švietimo įstaigos ties Radvilų kampu ir greta yra VRM ligoninės zona, visur po apačia didelės erdvės, kuriose Men's Factory rodo įvairius šou ir su transvestitutu mokslų daktare Grebliauskaite Tursiene, ir su jurisdikcijos oažibomis iš prokuratūrų, yra ten visko, ko nė nesuvokia, kad tokie monstras egzistuoja, na, kaip Aida Mildutė, vafliobusas, Puskantukas purūmanas Milius, eilė kitų, kyr nuolatos keičia identitetą, dokumentus ir vis atsiranda Vilniuje, kur jie iš viso yra svetimi pakeleiviai, išmesti iš pigaus cirko kaip niekamnebereikalingi nudėvėti narkomanai, savo jau atkoncertavę. Yra naujų, pigių Ukrainos žydžių prostitučių, atidirba.

Hhh

Hhh portretas
Iškrypėlių šou. Vilniui tai labai tinka.

Šventė

Šventė portretas
Tai džiaugsmas Laisvės partijos "elitui" . Žmogai pavarvins seilę ir ne tik...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių