Klaipėdiečiai ieško įsimintinų dovanų: sparčiai tirpsta bilietai

Klaipėdiečiai vis dažniau ieško originalių ir įsimintinų dovanų. Tad daugelis vos prasidėjus gruodžiui suskubo pirkti bilietus į koncertus, spektaklius, miuziklus.

Anot Klaipėdos dramos teatro (KDT) atstovų, gruodis teatre – tikrai intensyvus, apie tai byloja ne tik lankytojų gausa, bet ir spektaklių repertuaras.

„Apsilankymas teatre, geros knygos skaitymas, koncertas, paroda visada yra geriausia dovana sau ir artimiesiems. Jokie blizgučiai neatstos vidinės pilnatvės“, – sakė KDT atstovė ryšiams su visuomene ir žiniasklaidai Kristina Sadauskienė.

KDT pardavimų vadybininkė Rūta Lencevičiūtė sutiko, kad gruodis iš kitų mėnesių išsiskiria savo intensyvumu ir šį mėnesį bilietai perkami išties gausiau.

Neturime kuo skųstis, džiaugiamės.

„Džiaugiamės, kad artėjant šventėms žmonės renkasi praturtinti save teatru, taip pat dovanoja apsilankymus teatre ir savo artimiesiems. Kol kas bilietų į kai kuriuos spektaklius dar yra, bet jie sparčiai tirpsta. Pastebime, kad greičiausiai bilietai ištirpsta į šeimai skirtus spektaklius bei šiuo metu populiariausius mūsų repertuare – „Tarp Lenos kojų, arba „Švenčiausiosios Mergelės Marijos mirtis“ pagal Mikelandželą Karavadžą“, „Vakarų krantinė“, „Kalėdos Kupjelų namuose“, – pasakojo R. Lencevičiūtė.

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Laima Vilimienė pažymėjo, kad išaugusi bilietų pardavimo tendencija gruodį – ne tik uostamiestyje.

„Kaip visada, gruodį padidėja bilietų pirkimo intensyvumas, tai galioja tiek Klaipėdai, tiek Lietuvai, tiek visam pasauliui. Ta pati tendencija. Visi žmonės nori švęsti. Tikrai turime daug spektaklių. Jeigu žmonės paskubės, bilietus dar galės nusipirkti“, – tikino teatro vadovė.

Anot jos, gruodį sudaromas linksmesnių pasirodymų repertuaras – žiūrovams rodomi miuziklai, operetės, šokio spektakliai.

„Jaučiame polinkį pakelti dvasią, švęsti ir džiūgauti“, – kalbėjo L. Vilimienė.

Klaipėdos kultūros centro Žvejų rūmų kultūrinių renginių organizatorė Rasa Auškalnienė teigė, kad į kai kuriuos renginius jau liko tik keletas bilietų. Jaunuoliams labiau aktualūs spektakliai, vyresniems – šlagerių koncertai.

„Populiarūs, kaip ir visada, vaikiški renginiai, į juos labai noriai ir aktyviai eina mokyklų, darželių grupės. Turėsime ir spektaklį, ir cirko karuselę, tad jie yra aktualūs ir perkami, liko paskutiniai bilietai. Neturime kuo skųstis, džiaugiamės. Pastebime, kad bilietai – labai populiari dovana“, – pažymėjo pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oganioka ziuresiu per kacapyna

Oganioka ziuresiu per kacapyna portretas
Aga tirpsta,taip tirpsta,kad reklama net uzsakoma.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių