Atkeliauja nemalonūs orai

Ruduo pajūryje įsigali vis labiau, šiluma atsitraukė, artimiausiu metu ieškosime vis šiltesnių, neperšlampančių rūbų. Savaitgalį ir pusę ateinančios savaitės bus vėjuota ir lietinga. Kai pagaliau dangus nusigiedrys, į pajūrį atkeliaus gerokai šaltesni orai.

Lietus pranašaujamas per visas išeigines, nepaisant to, šiandien dar turėtų būti gana šilta diena, termometro stulpelis gali kilti iki 16–19 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį lis nedaug, bet dieną kritulių gali būti gerokai gausiau, pietvakarių vėjas gali įsismarkauti iki 17–22 m/s. Naktį laikysis 9–10 laipsnių šiluma, diena jau žada būti vėsi – vos 10–12 laipsnių.

Pirmadienį smarkiau palis naktį, dieną prognozuojamas negausus lietus, orai, lyginant su sekmadieniu, vės porą laipsnių.

Antradienį šiaurės, šiaurės vakarų vėjas ims stiprėti ir dieną jo greitis gali siekti 17–22 m/s. Tikėtina, kad naktis bus giedra, o dieną, ko gero, ir vėl gausiau palis. Nakties temperatūra laikysis apie 7–9, dienos – apie 11–13 laipsnių šilumos.

Trečiadienį vėjas ims rimti, naktį dar palis, dieną – tik nežymiai. Naktį termometrai nekils aukščiau 5–7 laipsnių, o dieną oras įšils iki 8–10 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį šiaurys nebus stiprus, bet pajūrio gyventojai pajus artėjančios žiemos dvelksmą. Naktį laikysis vos 1–3 laipsnių temperatūra, dieną taip pat bus žvarbu – tik 5–7 laipsniai šilumos. Penktadienio naktį termometro stulpelis sustos ties 0 padala, dieną šils tik iki 4–6 laipsnių šilumos, bet bus giedra.

Panašu, kad toks pat bus ir kitas savaitgalis – giedras, bet vėsus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gggg

gggg portretas
Vokietijoj net bomzine gyvendamas galima isijungti sildyma kada nori. Siulau pabandyt pagyvent kokiam nors Vokietijos mieste ir pajausti skirtuma. Aisku pirma reiketu ismokti kokia nors kalba, anglu arba vokieciu, kad bent susikalbeti su jais. Kas nori persikelti i Vokiecius neturedamas lesu, galiu padeti ir uz tai neimu pinigu. Jums reikes tik susimoket uz kelta arba uz autobusa. Priklauso i kokia miesta jus keliaujat. Ir geriausia vykti su tikslu isidarbinti per pirmus 2-3 menesius. Galit mane rasti telegrame +49 15203970728.

Pav.

Pav. portretas
Vokietijoje ,kada nori pats įsijungi ar išjungi šildymą, o mes dar vis tarybiniai atsilikėliai!

Jau,

Jau, portretas
Laukiam šildymo, namuose šalta, o tie visi šildytuvai tik gaisrui sukelti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių