Devyniose uostamiesčio gatvėse bus įrengtos žaliosios rodyklės

  • Teksto dydis:

Siekiant uostamiestyje padidinti eismo pralaidumą, devyniose uostamiesčio sankryžose, sulaukus Transporto kompetencijų agentūros pritarimo, bus įrengtos žaliosios rodyklės. Darbai jau pradėti ir bus atlikti šiomis dienomis.

„Turime siekį įrengti ir daugiau žaliųjų rodyklių – Transporto kompetencijų agentūros išvadą detaliai analizuojame ir ieškome papildomų galimybių, kad rodyklės galėtų sugrįžti į dar daugiau sankryžų“, – pranešime spaudai cituojamas Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Kaip nurodo savivaldybė, žaliosios rodyklės artimiausiu metu bus įrengtos Šilutės pl.–Vingio g., Priestočio g.–S. Nėries g., Laukininkų g.–Smiltelės g.–I. Simonaitytės g., Taikos pr.–Rūtų g.–Paryžiaus Komunos g., Herkaus Manto g.–S. Daukanto g., Herkaus Manto g.–S. Daukanto g., Kretingos g.–Panevėžio g., Joniškės g.–Mokyklos g. ir Liepų g.–Artojų g.–Priestočio g. sankryžose.

Iš viso pastaruoju metu į Transporto kompetencijų agentūrą kreiptasi dėl rodyklių įrengimo 20-yje sankryžų. Dėl vienos atsakymas dar negautas, o kai kuriose sankryžose, agentūros vertinimu, įrengus žalias rodykles, nebūtų užtikrintas pakankamas saugumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Džiugu kad kai kuriais klausimais pripažystamos klaidos ir netgi taisomos. Bet koks proto užtemimas turi įvykti, kad priimt tokius nelogiškus sprendimus.

Anonimas

Anonimas portretas
OZIO banda cia rankas pridejo

E.

E. portretas
Kadangi ženklai keičiami partiniu pagrindu, varžtais jų prisukinėti nereikia, o reikia tvirtinti magnetukais, kad paprasčiau būtų kaitalioti. Jei gerai pamenu, ta machinacija su žalių rodykliu nuėmimu / uždėjimu miestui atsiėjo keliasdešimt tūkstančių eurų. Kaži, ar įmanoma asmeninė tokių uolių valdininkų atsakomybė už mūsų mokesčių švaistymą? Mere, tark žodį, juk tu meras - miesto gaspadorius, ar ne?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių