Gargždų miesto gimtadienyje – stebuklo paieškos ir žinomų atlikėjų koncertai

  • Teksto dydis:

768-oji Gargždų miesto gimtadienio šventė šiemet kvies susipažinti su 4 vandenų krašto stebuklais bei atrasti savąjį. Tokia rugpjūčio 21 dieną vyksiančios miesto šventės pagrindinė tema. Organizatoriai žada, kad renginio metu netrūks gerų emocijų, įspūdžių ir netikėtumų.

Tradiciškai Gargždų gimtadienis vyks Minijos slėnyje, kur jau nuo pat ryto veiks mugė. Čia išvysime ir įvairių kolektyvių pasirodymus. Vaikus džiugins Šakių cirko programa. Netrūks ir sporto varžybų. Miesto erdvėse vyks 3x3 krepšinio varžybos, Gargždų parke „Ežio“ aikštelėje – Lietuvos breiko čempionatas. Minijos slėnyje taip pat vyks ir senovinių automobilių paroda „Seni kibirai“, o greičio mėgėjų lauks praėjusiais metais didelio populiarumo sulaukusios legalios gatvės lenktynės.

„Esame išskirtinis rajonas, didžiuojamės savo 4 vandenimis, todėl džiugu, kad ir miesto gimtadienio šventės tema tai atspindės, kvies atrasti mūsų rajoną. Ir iš tiesų renginio programa sudėliota taip, kad veiklos čia ras kiekvienas: vaikas, vyresnis gyventojas, sporto ar automobilių entuziastas. O kur dar populiarių atlikėjų koncertai! Kviečiu visus rugpjūčio 21 dieną atvykti į Gargždus ir atrasti savo stebuklą!“, – sako meras Bronius Markauskas.

Vakarinėje šventės dalyje lauks svečių sveikinimai, planuojama apdovanoti Gargždų miesto garbės pilietį. Renginio dalyvius džiugins cirko pasirodymai bei įspūdingi koncertai. Pasirodys Gargždų kultūros centro šiuolaikinio dainavimo grupė „River Voices“, Egidijus Sipavičius ir Justinas Jarutis. Miesto gimtadienį vainikuos šventiniai fejerverkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių