Į maitinimo įstaigą įsiveržė vaikai?

Panašu, kad uostamiesčio policininkams nesiseka nutverti maitinimo įstaigas siaubiančių vagių. Panašaus braižo nusikaltimai vis kartojasi, o pranešimo apie sulaikytus įtariamuosius kaip nėra, taip nėra.

Vėlų praėjusio ketvirtadienio vakarą uostamiesčio Vingio gatvėje buvo apvogta maitinimo įstaiga. Iš to, kas pagrobta, galima spėti, kad nusikaltimą įvykdė vaikai ir kad jų buvo ne vienas.

Pasak oficialaus pranešimo, 22.50 val. suveikimo signalas pasiekė saugos tarnybos ekipažą. Apsaugininkai atvažiavo ir pamatė išdaužtą įstaigos durų stiklą. Įtariamų asmenų jie neužtiko.

Supratę, kad įvykdytas nusikaltimas, saugos tarnybos darbuotojai iškvietė policininkus.

Apie vagystę pranešta ir atsakingam įstaigos asmeniui.

Netruko paaiškėti, kad iš kasos aparato pavogta apie 1,5 tūkst. eurų, du planšetiniai kompiuteriai ir šeši buteliai nealkoholinio gėrimo.

Suskaičiavę visus prarastus daiktus ir priskaičiavę sudaužyto stiklo vertę įstaigos darbuotojai nurodė, kad žala siekia 1 924 eurus.

Miesto komisariato pareigūnai pradėjo vagystės tyrimą ir nuo komentarų susilaiko.

Labai panašūs nusikaltimai mieste kartojasi.

Šįkart, kaip ir ankstesniais atvejais, labai tikimasi, kad vagis užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros arba atsitiktiniai liudininkai.

Stebina faktas, kad, žinodami apie besikartojančius nusikaltimus, įmonių darbuotojai palieka kasos aparatuose pinigus. Tikėtina, kad vagišiai stebi nusižiūrėtas įstaigas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sovietinis palikimas

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina supilietintas

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina  supilietintas portretas
darbo ir veiklos leidimai...kontrolieriai dirbt neleidzia a PSD vezdu ikaltas badas...geroves piliecius nusikalst stumia ... alektrikai aferistai skatina...a siuksliu mafija pakontroliuoja kad tikrai nenutuktumet... nausedos bankomatu gerove...nuostabus krastas veiklai

Degradų palikuonys

Degradų palikuonys portretas
Kas jų tėvai, kad atžalo tokiu nakties metu gali išeiti iš namų...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių