Klaipėdiečiai skundžiasi: nulūžusi medžio šaka vis dar kybo virš vaikų žaidimų aikštelės

Klaipėdiečiai skundžiasi, kad nulūžusi medžio šaka virš vaikų žaidimų aikštelės kybo jau tris savaites. „Klaipėdos želdiniai“ sako girdėję apie šaką, tačiau iš valdininkų taip ir negavę konkretaus nurodymo.

„Buvau pranešusi apie pakibusią nulūžusią medžio šaką virš žaidimų aikštelės Skulptūrų parke. Šiandien vėl atėjau į tą aikštelę, šaka vis dar kabo kaip kabojusi. Ar bus laukiama, kol šaka užkris ant kokio vaiko?“ – retoriškai klausiama savivaldybės tinklalapyje užregistruotame skunde.

Kodėl šaka nenupjauta iki šiol?

„Matote, su medžiais aš iš viso nedirbau, tik dabar laikinai pavaduoju. Yra žinutė apie šaką gyvenamojo namo kieme. Pranešiu apie ją „Klaipėdos želdiniams“, – teigė Viešosios tvarkos skyriaus vyriausioji specialistė Milda Enciutė.

Šaka galėjo likti nepastebėta ir dėl pranešime nurodyto adreso – S.Daukanto gatvė 35. Tai jau nebe Skulptūrų parko teritorija, nors pranešimo tekste kalbama apie parką.

„Gal ieškojo tos šakos, bet tegu dar kartą pasižiūri. Nueisiu ir pati, nes, neduok dieve, nukris“, – kalbėjo savivaldybės atstovė.

Jeigu teritorija privati, šakas turėtų pjaustyti ją prižiūrinti įmonė. Savivaldybės prižiūrimose vietose jas šalina „Klaipėdos želdiniai“. Bendrovės vadovas pamena, kad praėjusį mėnesį buvo kalba apie šaką virš žaidimų aikštelės.

„Kažkas buvo sakyta, bet iki galo taip ir negavome nurodymo elektroniniu paštu. Šiandien patys nupjausime, o paskui su savivaldybe išsiaiškinsime. Atsakinga už medžius darbuotoja mums nieko neatsiuntė, tai taip ir išėjo“, – vakar sakė „Klaipėdos želdinių“ vadovas Gediminas Valašinas.

Gediminas Valašinas / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pasak skundo autorės, prie birželį jos užregistruotos problemos pažymėta, kad ji išspręsta. Viešosios tvarkos skyriaus vyriausioji specialistė tikino, kad taip nutikti neturėjo.

„Ne, ne, ne. Bet mes pažymime ir „pavesta rangovams pašalinti“. Visko nesugaudysi – kiek tų medžių prisodinta, kiek šakų ir teritorijų nesutvarkytų yra. Bet po savaitės patikriname, ar darbai daromi“, – paaiškino M.Enciutė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sušiktas konservinis klp

Sušiktas konservinis klp portretas
pasisavines protingo žmogaus niką vėl dirba?

to klp

to klp portretas
tai nupjaukit ta pavojinga saka ar mokat tik kava gert ir komentaruose lot

klp

klp portretas
iki ko dasiritom,kai sušikti žalieji su puteikiniais putoja dėl kiekvieno supuvusio medžio,neleidžia pjauti.Tik ir lauk nelaimės kai idiotai kišasi ne į savo reikalus
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių