Klaipėdiečiams nerimą sukėlė pratybų vaizdai

Klaipėdiečių emocijas kaitina vaizdai prie buvusio uostamiesčio policijos komisariato pasų poskyrio. Čia praeiviai stebi dideles policijos pareigūnų ir ugniagesių pajėgas.

Po pietų pamačius tokią specialiųjų tarnybų gausą klaipėdiečių lankomoje vietoje, kur netoli yra didžiausias miesto prekybos ir pramogų centras bei greito maisto restoranas, pirma mintis kyla apie nelaimę ar galimą teroro aktą.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė paaiškino, kad nerimauti nėra pagrindo. Šioje vietoje tiesiog vyksta pratybos, kurių metu mokomasi veikti galimos pastato griūties atveju.

Apie šias pratybas iš anksto pranešta nebuvo, mat panašių mokymų pastaruoju metu būna daug.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>aha

>aha portretas
nepalikite artimuju vienu su televizorium- sumazes tikimybe greitukei atvaziuoti.

Senjora

Senjora portretas
Valdžiagalvių grėsmės apie karą įbaugino žmones, jau pradėjo nerimauti. Baikit kvailioti, gyvenkite savo kasdieninį gyvenimą kaip ir gyvenote. Nėra ko bijoti, mes už taiką!

Atsiputes

Atsiputes portretas
o nerimo nesukele niekam chloro ir chemikatu dvokas siaurineje dalyje. Matomai Klaipedos vandenys neprivalo zmoniu informuoti apie klaikiai uztersta vandeni ir perteklines priemones jam valyt. Nors po Grigeo diversijos nebera ko stebetis
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių