Klaipėdoje nuo rugsėjo 1 d. transliaciją pradės nauja radijo stotis „SOL FM“

  • Teksto dydis:

Su dideliu džiugesiu (ir jauduliu) iki šiol išskirtinai internete skambėjusi radijo stotis „SOL FM“ startuoja rugsėjo 1 d. 93,3 MHz FM dažniu Klaipėdoje.

Radijo stotis sieks sudominti ir supažindinti jos klausytojus išskirtine, kruopščiai atrinkta, rečiau girdimų atlikėjų muzika (dreampop, shoegaze, indie ir kt. žanrų). „SOL FM“ yra įkurta užsidegusių žmonių, besižavinčių muzika, jos kūrimu, kokybe ir ateitimi.

Klausytojus taip pat bus siekiama sudominti radijo stotyje transliuojamomis vakarinėmis laidomis ir pokalbiais, kuriuose didžiausias dėmesys bus skiriamas alternatyviesiems menams, medijai, kitų įdomių aktualijų ir nuomonių apžvalgoms bei atviro, auditoriją atpalaiduojančio turinio humorui.

„SOL FM“ nuotr.

Naujoji radijo stotis yra orientuota į bet kurio amžiaus bei skonio klausytojus ir kviečia ją išgirsti ir savą atsiliepimą palikti bet kurioje socialinių tinklų platformoje („Facebook“, „Instagram“, „YouTube“ ar paprasčiausiai el. paštu).

Jeigu su radijo stoties grojaraščiu ir pačiu turiniu norite susipažinti jau dabar, apsilankykite ir prisijunkite prie tiesioginės transliacijos interneto svetainėje „SOL FM“.


Šiame straipsnyje: SOL FMradijo stotisklausytojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Labanakt

Labanakt portretas
Ačiū dievui bus kažkas naujo!!!!!! Pirmyn, laukiu ir sėkmės!!!

Alxon

Alxon portretas
Liuks. Man patinka. Dar internete klausiau: išskirtinė muzika, nenuvalkioti kūriniai, įvairūs žanrai. Kažkas šviežio, gaivaus... Kuo geriausios kloties!

Pakrante

Pakrante portretas
Tu klausykis tą savo rus radijo,niekas tau netrukdo !
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių