„Klaipėdos paplūdimiai“ naujo direktoriaus dar neieško

Uostamiesčio savivaldybei priklausanti biudžetinė įstaiga „Klaipėdos paplūdimiai“ kol kas dar neieško naujo direktoriaus. Konkursas bus skelbiamas ir turėtų įvykti šiemet, o iki tol įstaigai vadovaus laikinuoju direktoriumi paskirtas Alvydas Girdvainis.

Liepą netikėtai mirė kelerius metus „Klaipėdos paplūdimiams“ vadovavęs Olegas Mariničius. Tad įstaigai teko greitai spręsti, kas galėtų laikinai perimti jo pareigas. Pagal galiojančią tvarką mero potvarkiu nuspręsta paskirti jo pavaduotoją A. Girdvainį.

„Kol kas dirbu, kas pavesta, ir tiek. Daug komentuoti šiuo klausimu nesu pasiruošęs ir negaliu. Neturiu jokios rimtos informacijos dėl konkurso ir jo sąlygų. Yra mero potvarkis dirbti, iki kol bus paskirtas naujas vadovas“, – sakė A. Girdvainis.

Nuo liepos jokių kitų pranešimų apie būsimą konkursą į minėtas pareigas nebuvo skelbiama. Pasiteiravus Klaipėdos savivaldybės atstovų, paaiškėjo, kad konkurso dokumentai – ruošiami.

„Konkurso biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pareigoms eiti skelbimo data dar nėra numatyta, šiuo metu rengiami konkurso dokumentai, konkursas turėtų įvykti šiais metais. Su konkurso laimėtoju bus sudaroma neterminuota darbo sutartis“, – nurodė uostamiesčio savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

auksinė vieta

auksinė vieta portretas
Senokai tikisi tos vietos šis pavaduotojas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių