Klaipėdos senamiesčio gyventojai stebisi: dėl įgriuvos – mėnesį uždaryta gatvė

Senamiesčio gyventojai stebisi, kad visą mėnesį niekam neparūpo, kodėl uždarytas eismas Kurpių gatvėje. Dar gruodį po grindiniu atsiradus įgriuvai, miesto prižiūrėtojai pastatė eismą draudžiančius ženklus ir apie gatvę, panašu, pamiršo.

Į Klaipėdos valdininkus kreipėsi vietos gyventojas, klausdamas, kada bus sutvarkyta Kurpių gatvė.

„Nuo 2023 m. gruodžio mėnesio policija apribojo eismą Kurpių gatve. Akmenimis grįstoje gatvėje atsivėrė smegduobė“, – rašė klaipėdietis.

Įgriuva atsirado ties Kurpių 3-iuoju namu. Ją apstačius kelio ženklais, draudžiančiais eismą, gyventojai turėjo sukti ratus, kad pasiektų namus.

Skundą savivaldybė gavo antradienį, apie įgriuvą įmonei „Klaipėdos vanduo“ miesto prižiūrėtojai pranešė trečiadienį.

„Išsiųstas pranešimas įmonei „Klaipėdos vanduo“. Jei atsakys, kad įgriuva formuojasi ne dėl jų tinklo kaltės, remontuos savivaldybė“, – į klausimą apie įgriuvą dienraščiui atsakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė.

„Klaipėdos vandens“ atstovė Justina Kazragytė patikino, kad apie įgriuvą įmonė visą mėnesį nieko nežinojo.

„Sausio 31 d. įmonė „Klaipėdos vanduo“ gavo Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą dėl Kurpių gatvėje esančios įgriuvos, kuri galėjo susiformuoti dėl žiemos metu išplauto grunto. Šiuo metu ten atliekami remonto darbai, kurie, tikėtina, bus baigti netrukus“, – ketvirtadienį pranešė įmonės atstovė.

Po valandos J. Kazragytė patikslino, kad darbai Kurpių gatvėje yra baigti, viskas sutvarkyta ir eismas atvertas.

Paklausus, kaip galėjo nutikti, kad apie įgriuvą niekas nepasirūpino pranešti bendrovei, J. Kazragytė paaiškino, kad tiek vietos gyventojai, tiek eismo dalyviai visada apie tokias situacijas gali pranešti įmonei.

„Raginame gyventojus nieko nelaukiant apie tokias sudėtingas situacijas tiesiai pranešti bendrovei“, – patikino J. Kazragytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventoja

gyventoja portretas
Daug kartu rasaiu buvusiam meriu ir jokios rekcijos del saligatviu tvarkymo nuo senojo turgaus... jis buvo pamirses ,kad Klaipeda pradejo statybas nuo butent senaiescio, o ne nuo debriceno, pempininui kitu pietiniu rajonu ,o kai atejo naujas meras p. Vaitkus iskarto pradejo darbus nuo senojo tugaus saligatvius tvarkyti...pagarba jam!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Boleslovai na ir glušas esi , žiema už lango ar nematai .

Žvejų gatvė

Žvejų gatvė portretas
Prie to paties noriu sužinoti , kada bus valomi senamiesčio kiemeliai . Sniegą kasame patys , dabar jau laikas būtų ir pašluoti . Jeigu taip ir toliau patys gyventojai turės kuoptis , tai gal už tuos pinigėlius , kuriuos mokame "už teritorijų valymą" , galėtume nusipirkti darbui reikalingų įrankių ? Ar ir toliau mokėsime kažkam , o šluosime patys ?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių