Klaipėdos senamiestyje užsiliko neegzistuojančios politinės partijos simboliai

Neegzistuojančios politinės partijos „Tvarka ir teisingumas“ buvusią būstinę Klaipėdos senamiestyje vis dar ženklina šios politinės jėgos simbolika. Pernai iš čia išsikraustę „tvarkiečiai“ niekaip neįstengia nuo fasado nuimti savo iškabų.

Tiltų gatvėje, ant pastato sienos šalia „Senamiesčio“ autobusų stotelės, tebekabo partijos „Tvarka ir teisingumas“ iškabos.

Užrašas „Tvarka ir teisingumas“ bei ženklas, vainikuotas stilizuotu ereliu, liudija čia buvusią jau neegzistuojančios politinės jėgos partinę būstinę.

Šios patalpos priklauso savivaldybei. Jas šiuo metu likviduojama partija miestui grąžino pernai gruodį.

Savivaldybė partijai buvo išnuomojusi 85 kv. m ploto erdvę.

Klaipėdos savivaldybės Turto valdymo skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis patvirtino, kad turtas susigrąžintas, tik iškabos dar nenuimtos.

„Politikai buvo pasižadėję nusiimti iškabas, bet turbūt pamiršo tai padaryti. Bent jau toks buvo pažadas, kai išsikėlė ir grąžino patalpas miestui. Tada jie tvirtino, kad neturi techninių galimybių nuimti iškabų. Jei jie nesiims patys, savivaldybė tikrai ras būdų, kaip tai padaryti kuo greičiau. Kol kas tos patalpos tuščios, dabar kaip tik svarstome, kaip galėtume jas panaudoti“, – kalbėjo E.Simokaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mieste

Mieste portretas
Palaida liberastine bala.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių