Liepojos gatvėje norima padidinti leistiną greitį

Saugaus eismo komisija trečiadienį atgaivino vairuotojų viltį, jog Liepojos gatve vėl bus galima važiuoti 80 kilometrų per valandą greičiu.

Politikai ir savivaldybės administracijos darbuotojai pritarė, jog Liepojos gatvėje prie gyvenamųjų namų kvartalo būtų nutiestas šaligatvis ir paralelinė gatvė, į kurią iš savo namų išsuktų Liepojos gatvės gyventojų automobiliai.

Tokia gatvė numatyta iki 2013 metų galiojančiame Klaipėdos miesto strateginiame plane, tačiau finansavimas darbams nėra skirtas. Dar viena problema ta, jog trūksta vietos nutiesti Liepojos gatvei paralelinę gatvelę, nes gyventojai yra užsigrobę žemės ir pasistatę tvoras.

Saugaus eismo komisija nusprendė įpareigoti Klaipėdos savivaldybės administraciją ieškoti būdų, kaip nutiesti gatvelę ties Liepojos gatve, o tuomet bus svarstoma galimybė ja vėl leisti automobiliams važiuoti 80 kilometrų per valandą greičiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

agentas

agentas portretas
O per Tiltą nuo Mokyklos iki Priestočio gatvės be jokių paralelinių gatvelių reikia padidinti greitį. T.y. gražinti iki tol buvusį. Ir dabar jau nukabinti ženklą ribojantį eismą iki 50 km/h, nes prieš šį ženklą jis nebuvo sumažintas.

next

next portretas
tikras šeimininkas tikrai neleistų pinigų vien tam , kad padidinti greitį tokioje trumpoje atkarpoje nuo 50 iki 80. Tikras šeimininkas tikrai rastų , kur tuos pinigus panaudoti tikslingiau.

tomas

tomas portretas
Jo su priestocio ir mokyklos gatves viaduku tai pravalas, sutvarke jau praeitais metais, o zenklas taip ir liko stoveti 50, o kas juokingiausiai, kad atvaziuoja "caddys" ir saudo visus is eiles vairuotojus, kurie ten visa laika vaziuoja ant 70 km/h...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių