„Liepų terasų“ naujakurystė – be jokių rūpesčių

  • Teksto dydis:

Naujų būstų pirkėjų apsisprendimui svarios įtakos turi ne vien statybos darbų kokybė ir paties objekto vieta. Klaipėdoje kylančio šiuolaikinio daugiabučių kvartalo „Liepų terasos“ atstovų pastebėjimu, būsimiesiems naujakuriams ne mažiau aktualus ir statytojo lankstumas bei gebėjimas sparčiai reaguoti į rinkos poreikius. Būtent atliepdami tokius poreikius, šio projekto plėtotojai ėmė siūlyti išskirtinį pasirinkimą – galimybę įsigyti visiškai įrengtus butus.

Vien smagūs reikalai

Tokio pobūdžio paslaugą centrinės Klaipėdos arterijos pašonėje augančio kvartalo statytojai šiuo metu siūlo bene vieninteliai mieste.

Tai yra visa butų apdaila nuo–iki čia rūpinasi tos pačios įmonės, kuri stato ir daugiabučius, komanda.

„Visiškai įrengtų būstų poreikį Klaipėdoje pajutome pardavinėdami „Liepų terasų“ pirmojo etapo butus“, – pasakojo kvartalą plėtojančios įmonės pardavimo vadovas Donatas Bulvydas.

Pasak jo, dalis pirkėjų jau tuomet teiravosi, ar statytojas galėtų pasiūlyti tokius butus, į kuriuos beliktų atsivežti tik norimus baldus.

„Todėl plėtodami antrą etapą nusprendėme pasiūlyti ir visiškai įrengtų būstų, kad naujakuriams nebetektų patirti jokių su statyba susijusių rūpesčių, o liktų vien smagūs paskutiniai naujo būsto apstatymo reikalai“, – tęsė „Liepų terasų“ projekto vadovas Evaldas Aukštuolis.

Pašnekovų teigimu, šiandien užtikrintai galima pasakyti, kad toks pasiūlymas daugiau nei pasiteisino.

Kantrybės bandyti netenka

Kaip pabrėžė E. Aukštuolis, gaudamas visas paslaugas iš vienų rankų, pirkėjas gali tikėtis išties atsakingo požiūrio ir būti ramus dėl patikimo rezultato: butų įrengimo darbus atlieka patyrę savo srities profesionalai, kurie parenka tik garantuotos kokybės statybines apdailos medžiagas.

Be to, kai visi procesai organizuojami kompleksiškai, darbų priežiūrą atlieka profesionalai, patalpos įrengiamos gana sparčiai – į visiškai pabaigtus butus naujakuriai gali įsikelti praėjus vos mėnesiui po notarinės sutarties pasirašymo.

„Suprantama, kad apdailos medžiagas pirkdami dideliais kiekiais ir užsakydami darbus didesnėmis apimtimis pirkėjams galime pasiūlyti konkurencingas kainas“, – sakė „Liepų terasų“ projekto vadovas.

Vis dėlto E. Aukštuolis pastebi – su visiška apdaila butus įsigiję pirkėjai labiau nei draugiškas kainas akcentuoja tai, jog jiems nebereikia rūpintis medžiagų paieška ir tiekimu, patikimų meistrų paieška, darbų eiliškumo organizavimu ir galiausiai – jų priežiūra bei kokybišku atlikimu.

„Liepų terasų“ nuotr.

Ir kokybė, ir išskirtinumas

Taip pat verta paminėti, kad dalis šiame kvartale būstus įsigyjančių pirkėjų gyvena kituose Lietuvos miestuose.

Tad nekilnojamąjį turtą tokie žmonės įprastai perka nuomos tikslais, o rinkdamiesi visiškai įrengtus butus jie sutaupo begalę laiko, kartu ir grąžą iš savo investicijos ima gauti ženkliai greičiau.

Kaip pasakojo pašnekovai, „Liepų terasų“ būstų apdailai skirtas medžiagas statybų profesionalai atrenka talkinant interjero dizainerei. Tai garantuoja, kad visiškai įrengtos patalpos išsiskirs ne tik kokybe, bet ir savitumu.

Naudojant modernias statybines medžiagas ir technologijas „Liepų terasų“ kvartalas planingai statomas prie Dangės upės vingių. Iš čia vos per keliolika minučių automobiliu, dviračiu ar visuomeniniu transportu pasiekiama tiek Baltijos jūra, tiek Klaipėdos senamiestis.

Arčiausiai savo pirkėjų

Kaip pasakojo E. Aukštuolis, antrasis „Liepų terasų“ etapas jau sparčiai artėja finišo link – dviejuose naujuose daugiabučiuose suprojektuoti 45 butai ir patalpos biurui. Šiemet taip pat planuojama pradėti trečią iš penkių suplanuotų kvartalo statybos etapų.

„Pirmojo etapo metu pastatėme du daugiabučius, kuriuose jau parduoti visi 54 butai, o vieninteliame biure įsikūrėme patys, kad galėtume būti kuo arčiau mūsų pastatytų būstų pirkėjų ir gyventojų“, – sakė „Liepų terasų“ projekto vadovas.

Kvartalo statytojo patikimumą ir reputaciją įvertino ne tik naujo būsto besidairantys pirkėjai – per daugiau kaip aštuonerius veiklos metus brandą pasiekusi įmonė neseniai priimta ir į Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) narių gretas.

„Liepų terasų“ direktoriaus Algirdo Stankaus teigimu, stodama į šią organizaciją įmonė įsipareigojo laikytis jos garbės kodekso ir kitų nariams taikomų reikalavimų. Kita vertus, asociacijos pripažinimas – svarbus įrodymas, kad „Liepų terasos“ vertinamos kaip patikimas partneris.

„Liepų terasų“ nuotr.

Koja kojon su lyderiais

„Narystė LNTPA, keitimasis informacija su asociacijos nariais padės dar labiau žengti koja kojon su pirmaujančiais šalies nekilnojamojo turto plėtotojais, operatyviau pasinaudoti ir pritaikyti naujoves mūsų plėtojamame projekte, – sakė A. Stankus. – Narystė asociacijoje taip pat leis aktyviau dalyvauti uostamiesčio nekilnojamojo turto rinkos formavimo procese, svariau išsakyti savo nuomonę.“

„Uostamiestyje vis dar stinga su nekilnojamuoju turtu, jo plėtra, naujais projektais susijusių renginių, rinkos dalyvių edukacijos, diskusijų miesto plėtros klausimais. Tad prisijungdami prie LNTPA sieksime aktyvinti, suburti Klaipėdos plėtotojų bendruomenę ir prisidėti prie darnesnio miesto vystymosi, skatinti, kad žmonės taptų jo augimo dalimi, apsigyvendami čia, o ne priemiesčiuose“, – įmonės vadovui antrino D. Bulvydas.

LNTPA rūpinasi darnių miestų kūrimu, verslo aplinkos gerinimu bei narių švietimu. Asociacija vienija plėtotojus, finansuotojus, NT paslaugų ir teisinių paslaugų teikėjus, atstovauja narių verslo interesams valstybės institucijose, organizuoja konferencijas, seminarus šios rinkos profesionalams bei plačiajai visuomenei. Taip pat siekia ugdyti savo bendruomenę – dalyvauja tarptautinėse parodose, rengia tarptautinius profesinius turus, subūrė plačią sektoriaus inovacijomis besidominčiųjų „PropTech Baltic“ bendruomenę.


Šiame straipsnyje: Liepų terasoskvartalasbutai

NAUJAUSI KOMENTARAI

stato stato

stato stato  portretas
o niekas nei įperka nei perka Paskui pas savivaldybe atėje verkia mokesčiu lengvatu

Vladimir

Vladimir portretas
visiems NT veikejam patarimas- marinuokit savo "kartonkes" 5 metam minimum..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių