Mažųjų klaipėdiečių užimtumui vasarą savivaldybė skirs 300 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Vaikų vasaros poilsio finansavimui šiemet Klaipėdos savivaldybė skirs 300 tūkst. eurų. Tikimasi, kad padidinus finansavimą, paslaugų tiekėjai mažiesiems klaipėdiečiams pasiūlys įvairesnes vasaros užimtumo programas, įdomias veiklas.

„Girdime tėvelių lūkesčius – vaikų užimtumas švietimo įstaigų atostogų metu yra daugeliui labai aktualus, tuo pat metu dažnai minima nepakankama pasiūla bei per didelės kainos. Tikimės, kad didinamas savivaldybės finansavimas padės situaciją keisti į gerąją pusę“, – pranešime spaudai cituojamas Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Nurodoma, kad savivaldybė ruošiasi skelbti konkursą daliniam finansavimui gauti. Siekiama, kad visos reikiamos procedūros būtų atliktos ir finansavimas paskirstytas iki birželio mėnesio. Savivaldybės tarybą netrukus pasieks ir pakoreguotas Vaikų vasaros poilsio programų atrankos ir dalinio finansavimo tvarkos aprašas, taip pat bus keičiami ir kiti su finansavimo paskirstymu vaikų vasaros poilsiui susiję tvarkos aprašai.

Tikimasi, kad patikslinus tvarką bei padidinus finansavimą, vaikams bus pasiūlytos kokybiškesnės programos, sumažės atvejų, kai stovyklų organizatoriai dėl netinkamo programų vykdymo ar lėšų panaudojimo turi grąžinti gautą finansavimą, taip pat, iš anksto žinodami maksimalias galimas finansavimo apimtis, galės tiksliau planuoti savo veiklas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ups

ups portretas
Svarbu, kad tie "lobiai" būtų prieinami visiems vaikučiams, ne tik prie valdžios prisiglaudusiems

Džiugios naujienos

Džiugios naujienos portretas
Labai sveikintinas dalykas. Pagarba

Ačiū, merui Vaitkui ir komandai

Ačiū, merui Vaitkui ir komandai  portretas
dirbančiai klaipėdiečiams :) ___Girdime tėvelių lūkesčius – vaikų užimtumas švietimo įstaigų atostogų metu yra daugeliui labai aktualus, tuo pat metu dažnai minima nepakankama pasiūla bei per didelės kainos. Tikimės, kad DIDINAMAS SAVIVALDYBĖS FINANSAVIMAS padės situaciją keisti į gerąją pusę“, – pranešime spaudai cituojamas Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių