Mažylius pradžiugino nameliai

Kartoniniai namukai, kuriuose galima slapstytis ir žaisti, piešti vaikiškas svajones, atkeliavo į Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namus. Mažyliams šį džiaugsmą suteikė bendrovės "Regseda" vadovė Kristina Zibalienė.

Kartoniniai namukai, kuriuose galima slapstytis ir žaisti, piešti vaikiškas svajones, atkeliavo į Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namus. Mažyliams šį džiaugsmą suteikė bendrovės "Regseda" vadovė Kristina Zibalienė.

Žaismingi kartoniniai žaisliniai namukai tą pačią akimirką teigiamomis emocijomis nuspalvino Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namų kasdienybę. Juos dovanojo bendrovė "Regseda". Šioje įmonėje dirba neįgalūs žmonės, kuriuos veiklai subūrė įmonės vadovė K.Zibalienė.

Pradžioje moteris kreipėsi į dienraščio "Klaipėda" atstovus, kad jie patartų, kam galima būtų padovanoti šiuos vaikiškus žaidimų namelius. Bendrovės vadovė įsitikinusi, kad žurnalistai, gilindamiesi į miesto aktualijas ir žmonių problemas, puikiai žino, kurioms įstaigoms labiausiai trūksta dėmesio.

"Mes pagalvojome, kad būtų labai gražu ir simboliška šiuos namelius padovanoti Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namų auklėtiniams. Mes – tik tarpininkai, kad padėtume užmegzti šią gražią draugystę. Toks vaidmuo mums tenka jau ne pirmą kartą. Turime patirties, vykdydami projektą "Gera daryti gera", kai padėdavome verslininkams atrasti tuos žmones ar šeimas, kuriems reikia jų pagalbos", – pasakojo dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Kūdikių namų mažyliai padovanotus namelius ir jų paskirtį įvertino akimirksniu. Kiek leido namelių sienos, tiek mažųjų ir sulindo į vidų, likusieji puolė piešti ant jų sienų.

"Labai smagu dovanoti namukus, kurie teikia džiaugsmą vaikams. Šiandien atvežėme penkis, po vieną į kiekvieną mažylių grupę. Manau, kad ši dovana vaikučiams labai patiks ir bus naudinga", – teigė K.Zibalienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

childrenstoys.lt

childrenstoys.lt portretas
http://childrenstoys.lt/namelis - parduodame tokius namelius. Kainos tokios pat kaip gamintojo.

gražu

gražu portretas
Gerai,kad yra kas pradžiugina mažuosius,smagu tikriausiai ir direktorei - pats tas prieš metų klaipėdietės rinkimus,ir reklama ir kūdikių namams nauda..o kodėl taip nesiafišavo įstaiga iki tų rinkimų?čia tik atviras klausimas pamąstymams...o už vaikučius tai tikrai nuoširdžiai džiaugiamės!

Labai gražu

Labai gražu portretas
Labai įdomūs, funkcionalūs ir gražūs namukai. Džiaugiuosi už kūdikių namų vaikučius. Labai graži fotosesija ir reklama kitiems mažyliams.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių