Naujai pastatytame socialiniame būste įsikūrė 40 klaipėdiečių šeimų

  • Teksto dydis:

Naujai pastatytas socialinis būstas Klaipėdoje jau apgyvendintas. Pranešama, kad naujuose namuose įsikūrė 40 šeimų.

Kaip praneša Klaipėdos savivaldybė, pirmumo tvarka socialiniame būste apgyvendinti asmenys ir šeimos, kurioms reikalingas pritaikytas neįgaliesiems būstas, taip pat – asmenys, įrašyti į sąrašą asmenų ir šeimų, turinčių teisę nuomotis socialinį būstą.

Nurodoma, kad Rambyno gatvėje esančiame gyvenamajame name įrengta 20 vieno kambario ir tiek pat dviejų kambarių butų. Iš jų 8 butai pirmajame pastato aukšte pritaikyti asmenims su judėjimo negalia ir šeimoms, kuriose yra tokių asmenų. Sutvarkyta daugiabučio namo teritorija, įrengta vaikų žaidimo aikštelė, poilsio zona žmonėms su negalia, pastatytas krepšinio stovas, sporto treniruokliai.

Naujai pastatytas socialinis būstas yra vienas iš dviejų tokių savivaldybės projektų. Bendra abiejų daugiabučių pastatymo vertė siekia 4,99 mln. eurų. Didžioji dalis lėšų projektui – 3,85 mln. eurų – gauta iš ES fondo, likusi dalis – Klaipėdos miesto savivaldybės lėšos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
O TUSCIAS NAMAS KIEK METU STOVEJO NEAPGYVENDINTAS?

Teleu

Teleu portretas
Padeti reikia,bet ir kontrole turi buti kas tuose butuose gyvena ...

Tam Visgi , jums negėda ?

Tam Visgi , jums negėda ?  portretas
Gaunate butus pirmame aukšte ir dar kliedite apie diskriminaciją ? Suįžūlėjote ? Maža ko noriu aš , tik kokios galimybės ? Dėkingumas būtų žmogiška ...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių