Pareigūnų reidas – ir Klaipėdos senamiestyje

Antradienio rytą Klaipėdos senamiestyje policijos pareigūnai vykdė reidą – tikrino vairuotojų blaivumą ir fiksavo Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus. Iš patikrintų 155 transporto priemonių, tarp kurių – ne tik automobiliai, bet ir viešojo transporto autobusai, buvo užfiksuotas vienas pažeidimas.

Reidas vakar vyko apie 8.30 val. Tiltų gatvėje. Pareigūnų automobilis stovėjo netoli Tiltų g. 1 esančio pastato. Policininkai stabdė visus vairuotojus – tiek važiuojančius į senamiestį, tiek ir iš jo.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Astos Kažukauskienės, kitas reidas vyko S. Daukanto gatvėje.

„Per Klaipėdoje Liepojos ir Tiltų gatvėse vykdytas priemones buvo patikrintos apie 155 transporto priemonės, užfiksuotas vienas pažeidimas – vairuotojas nesegėjo saugos diržo. Tą pačią dieną, trumpalaikę priemonę, skirtą krovininių transporto priemonių ir autobusų vairuotojų blaivumo kontrolei, Klaipėdoje, S. Daukanto gatvėje vykdė ir Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos pareigūnai, pažeidimų per ją neužfiksuota“, – pažymėjo A. Kažukauskienė.

Anot A. Kažukauskienės, priemones eismo saugumo kontrolei užtikrinti Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos ir Klaipėdos policijos komisariato pareigūnai rengia nuolatos įvairiose uostamiesčio vietose.

„Jos parenkamos atsižvelgiant į įvairius aspektus, pavyzdžiui, avaringumą, turimą informaciją ar gyventojų pranešimus apie galimus KET pažeidimus“, – nurodė A. Kažukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Taigi slaugytoja

jo

jo portretas
savaitgali ir vakarai per senamiesti vaziuoja kas netingi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių