Klaipėdos abiturientų šimtukai: pasiekimais sužibėjo dvi Ugnės

Klaipėdoje už valstybinius brandos egzaminus 77 abiturientai gavo 101 šimtuką. Dvi moksleivės – bendravardės Ugnės – viena iš Vytauto Didžiojo, kita iš „Ąžuolyno“ gimnazijos – surinko po keturis šimtukus.

Ugnė Riaukaitė iš Vytauto Didžiojo gimnazijos (VDG) aukščiausius įvertinimus gavo už lietuvių kalbos, matematikos, biologijos ir chemijos egzaminus.

Jos bendravardė Ugnė Liubinavičiūtė iš „Ąžuolyno“ gimnazijos pelnė taip pat keturis šimtukus už lietuvių kalbos, matematikos, chemijos ir informacinių technologijų egzaminus.

Jos tėtis Arūnas Liubinavičius patikslino, kad dukra faktiškai pelnė penkis šimtukus, nes aukščiausiu balu įvertintas ir jos tarptautinis anglų kalbos egzaminas, kurio rezultatas į atestatą nebus įrašytas, bet jis svarbus, nes mergina planuoja studijuoti užsienyje.

„Ąžuolyno“ gimnazistas Vilius Pipiras už matematikos, anglų kalbos ir informacinių technologijų egzaminus pelnė tris šimtukus.

16 mokinių už valstybinius brandos egzaminus pelnė po du šimtukus: 10 moksleivių iš „Ąžuolyno“ gimnazijos, 3 – iš Klaipėdos licėjaus ir po vieną iš VDG, Vydūno ir „Vėtrungės“ gimnazijų.

Daugiausia šimtukų pelnyta už matematikos egzaminą – 31, iš jų 21 gavo „Ąžuolyno“ gimnazistai.

Beje, „Ąžuolyno“ gimnazijos pedagogai išugdė įspūdingą skaičių šimtukininkų: matematikos mokytojas ekspertas Vytautas Narmontas parengė 13 šimtukininkų, jo kolegė Vilija Šileikienė – 8, anglų kalbos mokytoja Ingrida Petkienė – 10 šimtukininkų, informacinių technologijų mokytoja Vaidilutė Žukauskienė – taip pat 10 šimtukininkų.

Iš viso 12-os Klaipėdos mokymo įstaigų („Aitvaro“, „Aukuro“, „Ąžuolyno“, Baltijos, H. Zudermano, Vydūno, „Vėtrungės“, VDG, „Žemynos“ gimnazijų, S. Šimkaus konservatorijos, E. Balsio menų gimnazijos ir Klaipėdos licėjaus) gimnazistai pelnė bent po vieną šimtuką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių