Penki mėsainiai – per 15 minučių

Sekmadienį, minint Tarptautinę mėsainių dieną, Klaipėdoje, Žvejų g. esančiame restobare „Gaisrinė“, vyko mėsainių valgymo čempionatas. Varžėsi net 20 dalyvių, iš kurių geriausią rezultatą pavyko pasiekti vos vienam – per 15 minučių vyras suvalgė net penkis mėsainius.

Renginys sulaukė didžiulio praeivių ir restobaro lankytojų dėmesio.

Įtempta kova vyko tarp vyrų, pasiryžusių išbandyti savo valgymo sugebėjimus ir įveikti visus penkis mėsainius.

Dalyvių amžius siekė nuo 21 iki 55 m.

„Iššūkis buvo išties sunkus, nes tik penki dalyviai sugebėjo įveikti visus penkis mėsainius. O tai rodo šio renginio pagrindinę taisyklę – dalyvauti reikia nevalgius. Pasiekęs geriausią laiką, vienas iš dalyvių suvalgė visus penkis mėsainius per 15 minučių ir 44 sekundes, demonstruodamas ne tik valgymo greitį, bet ir ištvermę“, – skelbė renginio organizatoriai.

Visi dalyviai, nepriklausomai nuo rezultatų, buvo įvertinti už savo drąsą ir ryžtą.

Jie prisidėjo prie nuotaikingos aplinkos, kuri šį renginį padarė įsimintinu ir įkvepiančiu kiekvienam restobaro lankytojui.

Kadangi čempionatas – pasisekęs, organizatoriai planuoja šią tradiciją tęsti ir kitąmet.

„Tai yra puiki galimybė visiems mėsainių entuziastams išbandyti savo ribas ir dalyvauti šiame smagiame renginyje“, – teigė vienas organizatorių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
paaiskinkite tai Afrikos ir UKR vaikams. Ir viskas susidelios i savo vieta.

bjauru

bjauru portretas
ko gero visoje planetoje nerasi šlykštesnio čempionato. Kažkoks išsityčiojimas iš žmogaus. Tikrai, šiems organizatoriams bei dalyviams reiktų specialistų patikros.

klp

klp portretas
Suprantu skaitytojus skaitančius tokias naujienas - paskaitė,nusišypsojo ir pagalvojo...... Bet nesuprantu tų dalyvių-sportininkų-čempionų. Ar nereikėtų jiems pasitikrinti pas specialistus ? Kas jų galvose ? Mėsainis ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių