Po Vingio pasažo atnaujinimo darbų – nemalonumai: į parduotuvę ėmė skverbtis vanduo

Į Vingio pasaže esančią maisto prekių parduotuvę ėmė skverbtis vanduo. Anot skundo, situacija pablogėjo po čia vykusių rekonstrukcijos darbų. Klaipėdos savivaldybės atstovai teigė, kad šią problemą spręs nedelsiant.

Klaipėdietis savivaldybės svetainėje, problemų skiltyje, pasidalino nuotraukomis, kuriose užfiksuota didžiulė bala. Neva dėl prastai sudėtų plytelių, anot jo, vanduo jau sunkiasi ir į parduotuvę.

„Po Vingio pasažo rekonstrukcijos darbų į maisto prekių parduotuvę nebeįmanoma įeiti, visas vanduo bėga į parduotuvę, plytelės sudėtos per aukštai. Prašau kuo skubiau spręsti šią problemą“, – rašė gyventojas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė tikino, kad kitą savaitę bus vykstama į vietą ir realiai vertinama situacija.

Inga Kubilienė. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Mes negalime pabloginti kitiems padėties.

„Manau, kad ten jau nebe Vingio pasažo sklypo riba. Preliminariais duomenimis, gali būti, kad vykdant darbus kažkiek pakeltas sklypas. Viskas buvo daroma pagal projektą, todėl manyčiau, kad tai nėra rangovo kaltė. Jeigu mes vienu projektu pabloginame padėtį kitam, o tuo važiuosime pirmadienį su specialistais įsitikinti, ir, faktui pasitvirtinus, o tikiu, kad pasitvirtins, nes netikiu, kad žmonės išsigalvoja, mes pasistengsime pakelti tą vietą, kad vanduo nesiskverbtų. Dabar ten yra nuolydis, kad ir nedidelis, bet, matyt, vanduo skverbiasi“, – teigė I. Kubilienė.

Tad, nuvykus į vietą ir viską įvertinus, bus duodami užsakymai ir problema sprendžiama.

„Projektas galbūt pablogino padėtį šalia esančiam sklypui. Savivaldybė išspręs šitas bėdas, nes mes negalime pabloginti kitiems padėties“, – sakė pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dija

Dija portretas
Ten niekada nebuvo jokiu balu. Niekada tai nuo 89 metu.

S.S.S.

S.S.S. portretas
pirmiausia reikia tiksliai išsiaiškinti. Nes pvz. iš foto matosi, kad čia senos plytelės, o ne naujos. Vadinasi šaligatvis jau buvo. Nes dirbant tokį darbą dažnai tenka sutikti, kad jau seną problemą žmonės ar įmonės bando prikabinti šalia dirbantiems. Pvz. vienas durnius skundėsi, kad jam trūkinėja (vieninteliam) namo sienos, kai buvo įrenginėjami gatvės pagrindai, nors tuo metu iš technikos dirbo tik vibroplokštė. Namas jo randasi už 300 metrų nuo įrenginėjamos gatvės. Ir bėga rašo skundus kur tik begali, net į draudimus, kad jam atlygintų nuostolius rangovas. Paprasčiausiai nori pasinaudoti situaciją išlupti pinigų, nors pačio namas greičiausiai nekokybiškai pastatytas, dėl ko sėda pamatai ir trūkinėja sienos.

Anonimas

Anonimas portretas
Darba reikia išmanyti ir buti specialistu kažka baigusiu o ne už gražes akis ,sedi ne tai vietoi
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių