Prie savivaldybės keičia suskilusias trinkeles

Liepų gatvėje, prie miesto savivaldybės pastato, remontuojamas šaligatvis. Keičiamos suskilusios šaligatvių trinkelės. Planuojama, kad darbai bus baigti per šią savaitę.

Minėtos arterijos dalimi leidžiama važiuoti transporto priemonėms. Jas čia galima ir palikti. Gali būti, kad būtent pastarųjų srauto ir nealaikė trinkelės. Įtakos suskilimui galėjo turėti ir aplinkos veiksniai.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė tvirtino, kad pinigai šiems remonto darbams skirti iš lėšų  nuolatinei šaligatvių priežiūrai. Šiemet tam buvo numatyta beveik 73 tūkst. eurų.

Kiek kainuos darbai, paaiškės juos baigus. Yra nustatytas šios paslaugos įkainis. Galutinė suma priklausys nuo to, kiek trinkelių buvo pakeista.

I.Šakalienė atkreipė dėmesį, kad šiemet bus suremontuota nemažai šaligatvių. Tam iš viso skirta apie 0,5 mln. eurų. Atnaujintos ar dar gražinamos Debreceno, Karlskronos aikštės. Suremontuoti S.Šimkaus ir K.Donelaičio gatvių šaligatviai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Plytelės skilinėja nuo nekokybiškai įrengto pagrindo.Kur buvo techninė priežiūra , kai buvo įrengiama aikštelė?Įtariu, kad ją vykdė savivaldybės tarnautojai.Taigi, ne savi, gi, pinigai, galima ir keletą kartų mokėti.O apie pastato pastovius remontus ir kalbėti netenka. Jei pastebėjote, tai administracija nesugebėjo įsisavinti 10 mlj. litų keliams, tai dabar visokių brokelių, " greitukių" ieško, kad pinigus "suvalgyti". O rimtus darbus atlikti ši valdžia, deja, nepajėgi.Tiesiog nėra projektų, nėra pajėgų juos vykdyti.Našlaites sodinti paprasčiau...

ops

ops portretas
Pakeiskite suskilusias plyteles P. Komunos gatvėje. Pusę darbo padarė, o likusią dalį paliko suskilinėjusią.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių