Skelbiamas Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekos vadovo konkursas

  • Teksto dydis:

Kultūros ministerija ketvirtadienį pranešė paskelbusi konkursą į Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos direktoriaus pareigas.

„Pagrindinės bibliotekos vadovui keliamos užduotys – tobulinti teikiamas paslaugas, skatinti kūrybingumą, inovacijas ir bendruomeninį dalyvavimą panaudojant puikią strateginę padėtį Klaipėdos mieste turinčią bibliotekos infrastruktūrą ir čia saugomą vertingą dokumentinį Klaipėdos krašto kultūros paveldo fondą“, – pranešime cituojamas kultūros viceministras Rimantas Mikaitis.

Anot jo, taip pat svarbu toliau skatinti Klaipėdos ir Tauragės regiono bibliotekų bendradarbiavimą, vykdant bendras veiklas, projektus, keičiantis patirtimi.

Kandidatai į bibliotekos vadovus turi turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir magistro laipsnį arba jam lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją, taip pat mokėti lietuvių kalbą ir dar bent vieną iš trijų Europos Sąjungos oficialių darbo kalbų, išmanyti Konstituciją, Darbo kodeksą, išmanyti dokumentų valdymą.

Vadovui siūlomas atlygis – nuo 3785 eurų neatskaičius mokesčių.

Pretendentų prašymai dalyvauti konkurse priimami iki šių metų balandžio 16 dienos.

Nuo 2019 metų bibliotekai vadovauja Laura Juchnevič.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va va

va va portretas
gerb.Šikšnelis išėjo o likusiems neišeina taip gerai dirbt? Na padarė pusę bibliotekos amerikoniška, na surengia vieną - kitą prėską renginėlį..parodėlę..Jau seniai nepastebiu ten nei nevyriausybininkų, nei pilietininkų, nei kokios įdomesnės konferencijos ar susitikimo su žymesniais žmonėmis. Net ten esančios mano praeity mėgiamos kavinės savininkai išprotėjo - kavos puodelis 2.5 eu.. Gal todėl kad neatsiranda norinčių ir galinčių Bibliotekoje gerai tvarkytis, išlaikyt ją Kultūros centru ?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na kam ta komedija su tais konkursais, juk visiems aišku, kad konkursai pareigybėms, tiek darbams ar paslaugoms pirkti susiveda į vieną KAD(kiek atkato duosi) konkursą? Tai tik betikslis pinigų švaistymas papildantis konkusų organizatorių nuosavas pinigines.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių