Uostamiesčio prekybos centre naktį surengtos pratybos

  • Teksto dydis:

Gelbėtojai, policininkai ir medikai dalyvavo taktinėse mokymo pratybose, kurios ketvirtadienio naktį surengtos uostamiesčio prekybos ir pramogų centre „Akropolis“.

Gelbėtojai, policininkai ir medikai dalyvavo taktinėse mokymo pratybose, kurios ketvirtadienio naktį surengtos uostamiesčio prekybos ir pramogų centre „Akropolis“.

„Šių pratybų metu buvo imituoti gaisro židiniai „Akropolyje“ įsikūrusiame kino centre bei boulinge. Mokymuose dalyvavo priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnai, policija ir medikai, taip pat „Akropolio“ darbuotojai ir apsaugininkai“, – pasakojo minėto prekybos centro valdytojas Ovidijus Zibalis.

Anot jo, tokie periodiškai vykstantys mokymai yra skirti realiomis sąlygomis įvertinti tiek prekybos ir pramogų centro darbuotojų, tiek ir ugniagesių gelbėtojų pasirengimą ekstremalioms situacijomis.

Pasak O. Zibalio, kino centras ir boulingas gaisro imitacijai pasirinkti neatsitiktinai. „Kino centre ir boulinge visada daug žmonių, o erdvė mažesnė. Iš patirties žinome, kad žmonių evakuacija iš pastato yra sudėtingiausia ekstremalios situacijos valdymo dalis. Lankytojus neretai tenka varu varyti iš prekybos centro, o ir mūsų darbuotojų pasirengimą geriausiai galima įvertinti atliekant sudėtingiausias užduotis. Džiaugiuosi, kad specialistai gerai įvertino mūsų darbuotojų pasirengimą ir įdiegtas priešgaisrines priemones, – sakė jis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

maximos laukia dar viena didelė nelaimė

maximos laukia dar viena didelė nelaimė portretas
Melnragės Maximoje šeimininkauja ŽIV ir sifiliu sergantys šlykščiai dvokiantys, matyt jau pūvantys smirdaliai, kurie gyvena pusiau nugriautose sodo nameliuose prie šiaurinio molo. Žmonės, neišmeskite čekių, nes jų reikės įrodymui, kad ŽIV ir sifiliu užsikrėtėte Melnragės Maximoje. Juos pateikus bus galima iš Maximos prisiteisti šimtatūkstantines pinigų sumas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių