Užfiksavo neįgaliųjų vietoje Palangoje pastatytą automobilį: savininkas – bambukas

  • Teksto dydis:

Seimo narys Remigijus Žemaitaitis Palangoje užfiksavo neįgaliųjų vietoje pastatytą automobilį ir negailėjo jo vairuotojui kritikos.

„Proto invalidų padavė Palangon! Mersas ir Afrikoje yra mersas, tokiu kredo vadovaujasi šis savininkas – bambukas“, – šeštadienio rytą feisbuke dalijosi politikas, negailėjęs skambių palyginimų.

„Jau kelinti metai stebiu Palangos performansus, kai vyksta „Aurum 1006 km“ lenktynės. Šie metai – analogiškai žavūs, nes į Palanga renkasi ne tik tiuninguotos mašinos, o kartu ir tų mašinų savininkų damos, su širšių sugeltomis lūpomis. Panašu, šios mašinos savininkui irgi nepasisekė, ne tik jo žmona sugelta, bet ir akys buvo! Gal Lietuvoje ateina nauja mada – perki Geliką už 200 tūkst. eurų ir pyst kartu „Silber“ auto dvasios neįgalumo pažymėjimą duoda. P.S. nuo liepos 1 d. pasikeitė Kelių eismo taisyklės, ir automobilio salonuose draudžiama gabenti pradarytus alkoholio butelius, bet, panašu, šitam proto invalidui tas negalioja, kaip ir neįgaliųjų parkavimo ženklas. Taip linksmai ir pradedam šeštadienio rytą!“ – rašė Seimo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
"Šventasis" dėmesio užsimanė...

As

As portretas
Matau,kad ne tik merso vadeliotojas bambukas,ale ir komentatoriai bambukai- vienam tokio merso savininkas varo i taromata butelius priduot,matyt kurui pritruko, antram-tuscia gatve,tai kaip nori ir kur nori gali statyt. Nu debilu debilai ,kitaip nepavadinsi...

Kestutis

Kestutis portretas
Betzmogaus bukumas! Argi zmogus turedamas negale negali nusiirkti tokios masinos?! O gal zmogus gere viesoje vietoje ir pasidejo buteli masinoje?! Kaip matau niekas atidarytos taros salone negabena, o kad tuscia tara veza priduoti nemanau, kad tai yra nusizengimas istatymui!
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių