Bandymas išsigryninti pinigus vos nevirto tragedija: nusikaltėlis grasino papjausiąs

Bandymas vakaro metu išsigryninti bankomate pinigus jaunai klaipėdietei vos nevirto tragedija. Mergina susidūrė su jaunu vyru, kuris grasino papjausiąs, jei ši neduos pinigų.

Antradienį vakare, apie 21 val., klaipėdietė Karolina prie parduotuvės, esančios „Vėtrungės“ prekybos pasažo ir verslo centro pastate norėjo pasinaudoti bankomatu. Tuo metu aplinkui žmonių nesimatė – karantinas šiuo metu anksti iššluoja iš gatvių praeivius.

Vos mergina įkišo į aparatą savo banko kortelę, prie jos prisistatė apie 20 ar 25 metų jaunuolis. Rankoje jis laikė alaus butelį.

Pokalbis prasidėjo be įžangos: „Ooo, babkių turi, davai duok čia, nes dėl jų aš ir papjauti galiu“.

Mergina išsigando, ištraukė iš bankomato savo kortelę ir pareikalavo trauktis šalin, pagrasino iškviesianti policiją.

„Kviesk, bet pinigus vis tiek atiduosi, kol policija atvažiuos“, – pareiškė nepažįstamasis.

Karolina surinko pagalbos numerį ir ėmė pasakoti, kas atsitiko. Vaikinas išgirdo šį pokalbį ir suskubo eiti. Tiesa, pakeliui jis užkabino dar tris praeivius ir nupėdino Taikos prospektu pietų kryptimi.

Bendrojo pagalbos centro operatorė kelis kartus klausė, ar mergina lauks policijos. Ši atsakė, kad grasintojas dingo, kelis kartus abi pakartojo tą pačią frazę ir tuo pokalbis baigėsi.

Panašu, kad mergina nežinojo, kaip tokioje situacijoje elgtis. Be to, ji pagalvojo, kad nenorėtų daugiau sutikti agresyvisi nusiteikusio jaunuolio.

Šįkart istorija baigėsi sėkmingai. Bendrojo pagalbos centro operatorė perdavė policijai pagalbos prašymą.

Pareigūnai, nors ir nerado įvykio vietoje nukentėjusios, tą patį vakarą jai perskambino ir patikino, kad netoli įvykio vietos sulaikė į jos apibūdintą žmogų panašų asmenį: jaunas, trumpų plaukų, vilkintis mėlynu sportiniu švarkeliu ir laisvalaikio kelnėmis.

Klaipėdietė tikino pajutusi realią grėsmę, padėtis jai neatrodė juokinga. Parduotuvė nebedirbo, aplinkui nebuvo nė gyvos dvasios. Tik vėliau, kai ji jau kalbėjo su pagalbos centro operatore, matė porą su šuniuku ir dar toliau einantį vyrą.

„Kai man paskambino policininkai, manęs klausė, ar turiu tam asmeniui pretenzijų. Nenorėjau jo daugiau sutikti, bijau keršto, be to, fiziškai nenukentėjau, todėl pasakiau, kad pareiškimo nerašysiu“, – pasakojo Karolina.

Vakar policininkai negalėjo pasakyti, kaip baigėsi minėtoji istorija.

Mergina nelaukė pareigūnų, jie sulaikė kažkokį asmenį, bet ar tai buvo jauną klaipėdietę grasinęs nuskriausti vaikinas, vis dar neaišku.

Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis patikino, kad panašiais atvejais derėtų sulaukti policijos pareigūnų, aiškinai ir suprantamai jiems papasakoti, kas atsitiko ir padėti jiems rasti bei atpažinti kaltininką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaizdo kamora

Vaizdo kamora portretas
Mūsų yra daug kur iš jūsų galima pasipelnyti.

To Jurgis

To Jurgis portretas
Lyg tai vietiniú valkatú mažai?

Lolas

Lolas portretas
Super zinios, visada rasiau kad Klaipeda ne Kaunas ir ne Vilnius. Klaipeda yra KAIMAS.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių