Skrydis oro balionu – kaip siaubo filme: atskleidė daugiau detalių apie iškritusių žmonių būklę

  • Teksto dydis:

Šilutės rajone sekmadienio vakarą oro balionas atsitrenkė į pastatus, nukentėjo septyni žmonės, du iš sužeistųjų yra reanimacijoje.

Kaip skelbė Policijos departamentas, apie nelaimę Šilutės rajono Vilkų Kampo kaimo ribose pranešta 20.30 val. Oro balionas dėl pasikeitusios vėjo krypties tapo nevaldomas ir atsitrenkęs į Vilkų Kampo kaimo esančius pastatus, pakibo medyje.

Oro balionu skrido ir susižalojo 1963 metais gimęs vyras, 2009 metais gimęs nepilnametis, 2011 metais gimusi mažametė, 1990 metais gimusi moteris, 1963 metais gimęs vyras, 1970 metais gimusi moteris.

Nukentėjo ir oro balioną valdžiusi 1986 metais gimusi moteris. Visi jie paguldyti į Klaipėdos ir Šilutės ligonines.

Klaipėdos universiteto ligoninės Komunikacijos tarnybos vadovė Jolanta Juškevičienė BNS teigė, kad po nelaimės Šilutės rajone į Klaipėdos universiteto ligoninę pateko keturi nukentėjusieji.

„Vienas iš jų po apžiūros ir konsultacijų išleistas gydytis ambulatoriškai, trys hospitalizuoti. Du iš jų – vyras ir moteris – gydomi Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, trečiasis – Pilvo ir krūtinės chirurgijos klinikoje. Pasak medikų, pacientų būklės stabilios“, – BNS pranešė J.  Juškevičienė.

Anot Tauragės apskrities policijos atstovės Linos Banienės, skrydis buvo pramoginio pobūdžio, o oro balioną skraidinusi pilotė turėjo tam išduodą leidimą.

„Pirminiais duomenimis, tai buvo pramoginis skrydis, nes keleiviai iš įvairių miestų: Vilniaus, Pagėgių savivaldybės, Tauragės miesto. Neseniai pareigūnai aiškinosi apie situaciją – pilotė turėjo leidimą”, – BNS sakė L. Banienė.

Šilutės ligoninės visuomenės informavimo specialistė Rūta Ežerinskė informavo, kad į ligoninę pristatytas vienas asmuo, kuriam šiuo metu yra suteikiama pagalba.

„Pas mus buvo atvežtas tik vienas žmogus. Asmuo stacionarizuotas į chirurgijos traumatologijos skyrių ir jam šiuo metu yra suteikiama visa reikalinga pagalba“, – teigia R. Ežerinskė.

Pareigūnai dėl nelaimės pradėjo tyrimą – aiškinamos aplinkybės. Šiuo metu laukiama, kol bus galima apklausti nukentėjusiuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas Jakutis

Tomas Jakutis portretas
kiekvienas kaimietis turi fotografuojantį telefoną prie savęs. O kur nuotraukos, kodėl uždrausta jas publikuoti?

Liet.

Liet. portretas
Bobom duoda vaira

Vidmantas

Vidmantas portretas
Jei mano giminaitei bus problemų su sveikata pasimatysim.Pasikalbėsim.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių