Detektyvas Klaipėdoje: iš avarijos pasprukęs BMW vairuotojas rastas visiškai girtas

Šeštadienį Klaipėdos apskrities policininkai nutvėrė penkis girtus vairuotojus: du iš jų sukėlė eismo įvykius, tačiau tik vienas buvo uždarytas į areštinę. Kitiems įteiktas šaukimas į apklausą policijos komisariate.

Pirmas girtas vairuotojas įkliuvo pareigūnams Klaipėdos rajone, Gvildžių kaime. 26-erių vyras buvo priverstas sustabdyti savo „Volkswagen Touran“ prieš 14 val. Alkoholio matuokliu nustatyta, kad jis – vidutiniškai girtas (2,30 prom.).

Maždaug po valandos uostamiesčio Mokyklos gatvėje patikrintas 47-erių vyro, vairavusio „Chevrolet“ markės automobilį, blaivumas. Įtarimai, kad vairuotojas girtas, pasitvirtino, matuoklis parodė 1,91 prom.

Apie 21 val. Klaipėdoje, ties Rimkų ir Lanko sankryža, policijos pareigūnų patikros metu įkliuvo „Peugeot“ vairuotoja. 42 metų moteris įpūtė 2,07 prom.

Tikrą detektyvą policininkams teko narplioti, kai Klaipėdoje, Šilutės plente, 20.40 val. BMW vairuotojas sukėlė avariją ir, palikęs automobilį įvykio vietoje, dingo iš įvykio vietos.

Policininkai rado 54 metų vyrą, įtariamą vairavus šią mašiną. Jis buvo visiškai girtas (3,15 prom.). Bet ir jo pareigūnai nevežė į areštinę. Nemalonumo pagulėti ant kietos valdiškos lovos išvengė ir visi kiti girti vairavę nutverti asmenys.

Tik Rietavo savivaldybėje, Daugėdų kaime šeštadienį prieš 19 val. neblaivi (1,87 prom.) vairuodama BMW sukėlusi eismo įvykį 44 metų moteris buvo uždaryta į areštinę.

Teisės žinovai, analizuojantys vairuotojų elgesį, yra nustatę, kad jokios baudos ar automobilių konfiskavimas negąsdina vairuotojų taip, kaip laisvės atėmimas, net jei tai yra trumpas laisvės atėmimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks čia detektyvas ?!

Koks čia detektyvas ?! portretas
Akivaizdu .... buvo girtas tai ir pabėgo ....

Jonas

Jonas portretas
Būtų blaivas,būtų nebėgęs.Antraštė be ryšio.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių