Klaipėdiečiai neteko technikos žemei dirbti: pavogė traktorių ir padargus

Žemę dirbti kaime užmiestyje panorę klaipėdiečiai skaudžiai nukentėjo nuo vagių. Nusikaltėliai pagrobė traktorių ir padargus.

Klaipėdos rajono policininkams Stragnų II kaime turintys klaipėdiečiai pasiskundė pirmadienį, gruodžio 21-ąją. Tądien atvykę į savo sklypą jie pamatė, kad metalinio garažo sienoje žiojėjo skylė, o durų spyna buvo nupjauta.

Garažas buvo tuščias. Savininkas neteko ratinio traktoriaus „Yanmar“, žolės smulkintuvo, motobloko, benzininio trimerio, medžio pjovimo staklių ir kitų vertingų daiktų.

Suskaičiavęs patirtus nuostolius nukentėjusieji nurodė, kada žala siekia 6195 eurų.

Pradėję vagystės tyrimą pareigūnai sužinojo, kad savininkai paskutinį kartą prie garažo buvo ir matė jį sveiką lapkričio mėnesį.

Kol kas įvykio liudininkų rasti nepavyko, tačiau Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė įsitikinusi, kad ir tokį nusikaltimą įmanoma išaiškinti. Net po ilgoko laiko gali atsiliepti liudininkai, žinių apie pagrobtus daiktus įmanoma rasti internetinėse skelbimų svetainėse, policininkai taip pat turi savų, slaptų tyrimo būdų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

IR VEL

IR VEL portretas
TAI PAGROBE AR PAVOGE?TAI DU SKIRTYNGI DALYKAI GERB.ZURNALISTAI.PASIDOMEKIT JEI RASOT.

Apvogtasis realiai

Apvogtasis realiai portretas
Policija reiktu informuoti, kad zemes ukio technika turi atskira registra. Turejom analogiska situacija, policija net kelis metus nesugebejo informuoti registo, apie pavogta ir paieskoma technika. Formaliai apie joki vagystes fakta niekur nera zinoma, iskyrus pacia policija, ir tai jei nurodysi registracijos numeri. Zodziu daryk ka nori, pirk, parduok , perregistruok ir t.t., o apie slaptus tyrimus metodus - pasakos prisiziurejusiems serialu... jei patikesit policija, nieko neatgausit.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių