Klaipėdietė kreipėsi į policiją dėl išplėšto seifo: nuostolis – beveik 22 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje šeštadienį iš seifo pavogti juvelyriniai dirbiniai ir 3 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį 12 val. Klaipėdoje 1973 metais gimusi moteris pastebėjo, kad iš jos bute esančio seifo pagrobti įvairūs juvelyriniai dirbiniai ir 3 tūkst. eurų.

Nuostolis – 21 649 eurai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: seifasvagystė iš seifo

NAUJAUSI KOMENTARAI

hukvdfrthd

hukvdfrthd portretas
Paskutinė kvailystė tikėti kad niekas negali patekti į asmeninį butą - spynos tik nuo gyvulių ar žvėrių, bet ne nuo vagių ar spec. tarnybų. O mob. tel. yra visų įmanomų blakių rinkinys - nuo įteisintų iki neįteisintų. Jei rakini seifą, pats ko gero telefonu rodai vagims kodą, tad net nereikia laužti. Galbūt vagys mato ir banko operacijas - parazitinių programėlių pagalba galimai stebimi visi veiksmai. Galimai pasiklausomi visi pokalbiai ne tik telefonu, bet ir bet kokie kiti - galimai nėra absoliučiai jokio privatumo. O dar apsipirkimai parduotuvėse ar kitose įstaigose - kaip būti plikam miesto aikštėje prieš minią. O feisbukai ar kitos nesąmonės tai tiesiog prašymas susipažinti su visomis "paslaptimis" - jos tik naivuolių vaizduotė.

afrika aboreginastanas kazkoks

afrika aboreginastanas kazkoks portretas
geroves reketyru sukurtame ubagyne namuose jau nieko nebegali turet.... tai langus isnesa tai duris pavagia tai radiatorius nupjauna.... nu tiesiog nax ...igiso man tokia jusu gxerove visaliaudine......

Klaipėdietei patariu

Klaipėdietei patariu portretas
Mažiau girtis ir rodytis su savo juvelyrika visiems. O naminiai seifai (senuku PC) geru kumščio smūgiu per viršų atsidaro.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių