Klaipėdoje nusikaltėlis stvėrė telefoną iš vaiko rankų

Klaipėdoje vaiką nuskriaudęs nusikaltėlis maždaug po pusvalandžio buvo surakintas antrankiais ir nugabentas į areštinę. Jis nutvertas su grobiu.

Veiksmas vystėsi pirmadienį, 14.15 val. Žvejybos uosto rajone, Sulupės gatvėje. 11 metų berniukas tuo metu ėjo iš mokyklos. Kaip ir daugelis vaikų, jis rankose nešėsi telefoną.

Staiga prie jo išdygo nepažįstamas vaikinas, išgriebė berniukui iš rankų telefoną ir nubėgo.

Nors ir išsigando, vaikas sugebėjo labai greitai apie įvykį pranešti tėvams, o jie paskambino pagalbos telefonu.

Pareigūnams netrukus buvo pranešta, kad 200 eurų kainuojantį telefoną „Samsung“ iš mažamečio atėmė aukšto ūgio vyras, mieste dirbantiems policininkams pateiktas tikslesnis įtariamojo apibūdinimas.

Maždaug po pusvalandžio nuo nusikaltimo Poilsio gatvėje pareigūnai pamatė nukentėjusiojo apibūdinimą atitinkantį jauną vyrą. Paaiškėjo, kad jis turėjo ką tik pagrobtą telefoną.

Įtariamasis įvykio metu buvo blaivus.

Pareigūnams šis asmuo gerai pažįstamas, nes anksčiau buvo teistas už turtinius ir su narkotikais susijusius nusikaltimus.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas atvirosios vagystės tyrimas. Ko gero, nukentėjusiam mažamečiui teks atpažinti jį nuskriaudusį asmenį.

Bylą tiriantys pareigūnai bandys išsiaiškinti, ar šis asmuo nebuvo įvykdęs kitų, iki šiol neišaiškintų nusikaltimų.

Bendruomenės pareigūnai bei su nepilnamečiais bendraujantys policininkai dažnai akcentuoja, kad vaikai lauke turėtų nedemonstruoti brangių daiktų, telefonus laikyti kišenėse, taip mažiau tikimybės tapti nusikaltimo auka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi

Chi portretas
Kam vaikui toks brangus telefonas reikalingas.., nebent privilioti nusikaltėliams.. Kad susisiektų su namiškiais, užtektų ir mygtukinio. Pamąstykit, tėveliai!

lol

lol portretas
Jeigu perka tokiam mažam, nupirks dar.

Bus pamoka

Bus pamoka portretas
11m vaiko tevai patys vaikšto su mobiliakais rankose, ka jie mokins savo vaikus.. Gerai kadsuciupo vagi, bet visi turetu padaryt isvadas ir ikalt i galvas vaikams kad rankose nesiotis ne rabutina,yra kişenes ar kuprines...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių