Klaipėdoje sulaikytas vyras iš mažamečių grobęs mobiliuosius telefonus

  • Teksto dydis:

Klaipėdos pareigūnai sulaikė 25-erių vyrą, kuris, kaip įtariama, uostamiesčio viešose vietose ar daugiabučių laiptinėse, iš penkių mažamečių pagrobė mobiliuosius telefonus.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, ikiteisminis tyrimas pradėtas gavus pranešimą, kad spalio viduryje į daugiabučio laiptinę kartu užėjęs nepažįstamas vyras iš 2014 metaus gimusio mažamečio rankų pagriebė mobilųjį telefoną ir pasišalino.

Lapkričio mėnesį buvo gauti dar keturi pranešimai apie panašiai nukentėjusius mažamečius.

Po lapkričio 13-ąją Klaipėdoje, Sulupės gatvėje, įvykdytos analogiškos nusikalstamos veikos, pareigūnai netoli įvykio vietos – Poilsio gatvėje – pastebėjo nukentėjusiųjų apibūdinimus atitinkantį asmenį ir jį sulaikė. Pas jį buvo rastas ir tądien pavogtas mobiliojo ryšio telefonas.

Įtariamasis buvo uždarytas į areštinę. Anksčiau keturiskart už vagystes, turto pasisavinimą ir sukčiavimą jau teistam įtariamajam teismas skyrė kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.

Atvirą vagystę įvykdžiusiam asmeniui gali grėsti viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Ispanijoje visas judejimas susikure,reikalaujantis vaikams telefonu neduoti. Zmogelis gera darba dare!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių