Klaipėdoje – trijų automobilių kaktomuša

Ramų šeštadienio vakarą centrinės Klaipėdos dalies tylą sudrumstė ugniagesių, policininkų ir medikų automobilių sirenos. Posūkyje iš Naujosios Uosto į J. Janonio gatvę avarijos metu susidūrė trys mašinos.

Po 18 val. specialiųjų tarnybų darbuotojai skubėjo į staigų kelio vingį, kur Naujoji Uosto gatvė perauga į J. Janonio gatvę, ties Vitės progimnazija.

Pirminiais duomenimis, visiškai neseniai vairuotojo pažymėjimą įgijęs jaunuolis dideliu greičiu važiavo nuo senamiesčio pusės ir nesugebėjo suvaldyti „Mercedes-Benz“ markės automobilio.

Jis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į atvažiuojančius „Audi“ bei paskui ją važiavusį „Chrysler“ markės automobilius.

Visos trys mašinos akimirksniu virto metalo laužu.

Medikai į ligoninę išgabeno jaunąjį mersedeso vairuotoją ir viename automobilyje važiavusį vaiką. Kitus avarijos dalyvius apsaugojo oro pagalvės.

Ugniagesiai gelbėtojai skubėjo atjungti sumaitotų mašinų akumuliatorius, jiems teko nuvalyti po gatvę pažirusias automobilių dalis.

Visa tai stebėjo būrys smalsuolių, daugelis užjautė nukentėjusius žmones ir svarstė, ar jaunasis mersedeso vairuotojas ilgai nebesės prie vairo.


Šiame straipsnyje: Klaipėdaavarija LTsusidūrė trys mašinos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipediete

Klaipediete portretas
Daug tokių nelaimių gali būti, nes daug apsisvaiginusiu ir girtų dar vis važinėja gatvėmis! Žvejybos uosto rajone ypatingai tokių daug važinėja! Naktim taip laksto kad rodosi, namo galą su savimi nusineš lekdami iš Sulupes skersgatvio į Minijos g.!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių