Klaipėdoje – vagystės iš įmonių

Klaipėdoje vėl pasipylė vagystės iš įmonių. Panašūs nusikaltimai vasarą buvo priskiriami nepilnamečiams. Ar gali būti, kad nusikalsti linkę paaugliai vėl ėmėsi blogų darbų, dar nežinia.

Pirmadienį ryte pranešta, kad Taikos prospekte veikiančioje parduotuvėje buvo išlaužtas lango rėmas, taip vagis įsibrovė į vidų. Jis pagrobė kasos aparato stalčių, kuriame buvo palikta viso labo 20 eurų. Dingo ir įvairių prekių.

Kiek ir kokių daiktų nugvelbta, dar aiškinamasi. Atsakingas įmonės asmuo ketino patikslinti šiuos duomenis, tada bus aišku, kokia žala padaryta.

Panašių vagysčių miesto policijos komisariate registruota ir praėjusią savaitę.

Penktadienį ryte Vėjo gatvėje esančios įmonės darbuotojai pastebėjo, kad kažkas apgadino įmonės sandėlio fasado skardą ir taip pateko į vidų. Administracinėse patalpose vagis ištuštino kasos stalčių ir spintelėje rastą dėžutę pinigams.

Dingo 4 250 eurų.

O ketvirtadienį Liepų gatvėje vagis pateko į parduotuvę, išlaužė seifą ir pagrobė jame bei stalčiuje buvusius pinigus. Kiek jų dingo, įmonės vadovai žadėjo patikslinti vėliau.

Miesto policijos komisariato pareigūnai kol kas nesieja šių įvykių ir tikina nemanantys, kad minėtas vagystes galėjo įvykdyti nepilnamečiai.

Tikimasi daugiau sužinoti, kai bus pateikti vaizdo stebėjimo kamerų įrašai.

Be to, pareigūnai ketina patikrinti, ar visų pareiškimų autoriai pasakė tiesą. Tokia yra nusistovėjusi tyrimų eiga.

Pasak policininkų, tyrusių vasaros pradžioje Klaipėdoje ir Palangoje įvykdytas vagystes, nusikalsti linkę nepilnamečiai buvo sutramdyti, rudenį įvykdytomis vagystėmis jie kol kas neįtariami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aidas

Aidas portretas
Išvada- nereikia palikimėti jokių pinigų, įneškite į banką. Tik keista, kad Policijos darbuotojai nesučiumpa.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių