Klaipėdos apskrityje – nelaimių virtinė: nuo tragedijos paplūdimyje iki vyro po sunkvežimiu

Ukrainiečio skendimo Melnragės paplūdimyje istorija buvo ne vienintelė skaudi nelaimė šeštadienį. Netikėta mirtis ištiko ir Medingėnuose, netoli Rietavo, dviračiu važiavusį darbingo amžiaus vyrą.

Šeštadienį truputį po 11 val. Rietavo savivaldybės Medingėnų kaime, Plungės gatvėje, praeiviai rado gyvybės ženklų nerodantį žmogų. Iškviesti medikai apžiūrėjo 56-erių vyrą, bet padėti jam nebegalėjo, jis buvo miręs. Teko konstatuoti šį faktą ir perduoti kūną policininkų žinion.

Šalia kūno gulėjo jo dviratis, todėl spėjama, kad vyras galėjo mirtiną traumą patirti nuo jo griūdamas. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Vakare didžiulė nelaimė įvyko Klaipėdos pajūryje – suskubęs gelbėti skęstančius paauglius pats prigėrė 45-erių vyras. Visos medikų pastangos jį atgaivinti buvo nesėkmingos.

Kol kas nežinia, kas atsitiko 33 metų vyrui Klaipėdos pietinėje miesto pusėje. Šeštadienį ryte jį Greitosios medicinos pagalbos stoties medikai nugabeno į ligoninę. Jaunas vyras buvo rastas Liubeko gatvėje po sunkvežimiu.

Apie šį įvykį policijos pareigūnams pranešė ligoninės medikai. Kaip žmogus atsidūrė po sunkvežimiu, kol kas neaišku. Tikimasi, kad tai paaiškins pats nukentėjusysis, kai jį aplankys pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių