Konservatoriui – vainikas su žvakelėmis

Pajūrio rinkimų apygardoje į Seimą kandidatuojantis Klaipėdos tarybos narys konservatorius Arūnas Barbšys sulaukė akibrokšto arba iš rinkėjų, arba iš politinių oponentų.

Alksnynės gatvėje viename daugiabučių kažkas laiptinėje padėjo vainiką su keliomis žvakelėmis. Centre buvo įstatyta kandidato į Seimą nuotrauka.

Vainikėlis panašėjo į proginį, o ne laidotuvių vainiką. Žvakės nebuvo uždegtos. Vainikas buvo paliktas ant palangės tarp pirmojo ir antrojo aukštų esančioje laiptinės aikštelėje.

"Dovana" galėjo būti padėta naktį iš sekmadienio į pirmadienį, nes laiptinės gyventojai jį aptiko tik pirmadienio rytą, apie 10 val. 30 min.

Pats kandidatas į Seimą A.Barbšys apie mistinį vainiką nieko nežinojo ir tikino saldžiai miegojęs. Politikas negyvena šiame name ir tikino, kad tik iš dienraščio "Klaipėda" žurnalistų sužinojo apie naktinį incidentą.

"Man niekas negrasino, į tai žiūriu su šypsena. Nenoriu aš vertinti tokio incidento. Sunku suprasti, kas čia galėjo to imtis", – aiškino A.Barbšys.

Viena versijų galėtų būti ta, kad tokio akibrokšto griebėsi rinkėjas, kurį suerzino pašto dėžutėje rastas nemielo kandidato į Seimą atvaizdas.

"Kiekvienas mes turime mylimus ar ne kandidatus. Tai normalu. Yra ir tokių, kuriems ir aš nepatinku. Tai gali būti ir konkurentų darbas, kad tik skandalą sukeltų. Jokiomis antgamtinėmis jėgomis, raganavimais ar burtais aš netikiu", – tikino A.Barbšys.

A.Barbšys įtikinėjo, kad pats jis niekaip nėra prisidėjęs prie šio incidento.

"Nesąmonė, neužsiiminėju aš tuo. Nei nuliūdino, nei pralinksmino ta vainiko istorija", – tikino politikas.

Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi, kas tokiu būdu nevykusiai pajuokavo, tačiau kol kas piktavalis nėra pareigūnams žinomas.

Prieš keliolika metų panašus incidentas buvo nutikęs Nidoje prie dabartinės Seimo narės Aurelijos Stancikienės namų.

Anuomet Kuršių nerijos nacionalinio parko direktorės pareigas ėjusi politikė įžvelgė, kad laidotuvių vainiką su žvakelėmis galėjo prie namų palikti jos veikla nepatenkinti oponentai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Jokių asmeniškumų neturiu, tačiau partijos darbai byloja patys už save: praskolino Lietuvą iki penktos kartos. Skolas mokės pro-pro-pro-pro... -anūkiai. Kaip galima už šią partiją dar balsuoti ?

karalienė morda

karalienė morda portretas
po broileriuko virašų belieka tik vainikus nešti partijai

oi,oi

oi,oi portretas
kaip negražu kerštauti...Nors gėles ir žvakę galima panaudoti-padeti ant neprižiūrimo kapo.Va jau jeigu būtų papylę fekalijų prie durų(taip daro Kaune),tai tikrai priklausytų ikiteisminis tyrimas.Bet Kaune net tokiu atveju neatliekamas ikiteisminis tyrimas-tai privatus reikalas nukentėjusio.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių