Laisvės partijos kandidatas į Klaipėdos rajono tarybą apiplėšinėjo prostitutes iš užsienio

  • Teksto dydis:

Su Laisvės partija savivaldos rinkimuose į Klaipėdos rajono tarybą kandidatavęs verslininkas apiplėšinėjo prostitucija besivertusias užsienietes, antradienį skelbė portalas „Delfi“.

Pasak portalo, mažajai bendrijai vadovaujantis 32-ejų Klaipėdos rajono gyventojas Vaidas Macevičius, apsimetęs intymių paslaugų norinčiu klientu, šįmet vasarį prieš savivaldos rinkimus apiplėšė dvi užsienietes iš Ispanijos, vieną iš Ukrainos.

Portalui V. Macevičius sakė, kad šiuo metu nepriklauso Laisvės partijai, prašymą iš jos išstoti parašė po to, kai nepateko į Klaipėdos rajono tarybą.

Tuo metu Laisvės partijos Klaipėdos rajono skyriaus vadovas sakė, kad dėl nepatvirtinto prašymo V. Macevičius į partiją priimtas nebuvo. Vis tik verslininkas buvo įtrauktas į partijos sąrašą savivaldos rinkimuose.

Verslininkas kaltę dėl trijų apiplėšimų pripažino, jam teismas skyrė vienerių metų ir keturių mėnesių laisvės apribojimo bausmę, įpareigojo aštuonis mėnesius dalyvauti elgesio pataisos programoje. Teismo sprendimu, V. Macevičius dviem užsienietėms turės atlyginti padarytą turtinę ir neturtinę žalą – sumokėti 3,5 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne taip seniai vienas laisvietis pajūryje

Ne taip seniai  vienas laisvietis pajūryje  portretas
ėjo ubagais, prašydamas nupirkti ėsti .

Anonimas

Anonimas portretas
>>>>>> JONAI ,TU PRIKLAUSAI " LAISVĖS "- NUSIKALTĖLIŲ, PURVO PARTIJAI ????

Anonimas

Anonimas portretas
TIKRAS ANTSTOLIS...NEMOKEJO MOKESCIU..TAI TEKO ISIESKOTI...
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių