Leisdami fejerverkus Alytaus ir Klaipėdos regionuose susižeidė du vyrai

  • Teksto dydis:

Leisdami fejerverkus Klaipėdos ir Alytaus regionuose susižalojo du vyriškiai, o Vilniaus, Kauno, Panevėžio ir Marijampolės apskrityse apie nelaimes policija kol kas duomenų neturi.

Įvairiuose miestuose gauta daug pranešimų apie degančias petardų dėžes, į konteinerius įmestus fejerverkus.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė BNS nurodė, kad žinomas vienas atvejis, kada dėl fejerverkų susižalojo žmogus.  

„Iki šios valandos (13 val.) registruotas vienas įvykis, kai vyras dėl neatsargumo bandydamas uždegti fejerverkų susižalojo akį“, – teigė ji. 

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus duomenimis, iki 9 val. gautas vienas pranešimas.

Kretingos rajone, Raguviškių kaime, pirminiais duomenimis, leisdamas fejerverkus susižalojo vyras. Jis perduotas medikams.

Kėdainių policija pirmadienį po vidurnakčio gavo kelis pranešimus, kad Chemikų, Sodų gatvėse dega konteineriai. Nustatyta, kad degė sukrautos pirotechnikos atliekos.

„Kauno apskrityje šventinę naktį, 6 val. ryto duomenimis, pranešimų apie asmenis, nukentėjusius nuo fejerverkų, negauta“, – pirmadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Anksčiau, sekmadienį apie 17.58 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Kuršių gatvėje, vaikinai, išdaužę automobilio stiklą, į jo vidų įmetė petardą.

Atvykus ugniagesiams, automobilio „VW Golf“ salone buvo dūmų – nustatyta, kad automobilio bagažinėje buvo susprogdintas fejerverkas, išdužo bagažinės stiklas. Gaisras nekilo.

Automobilis išvėdintas. Įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate, kaip BNS pranešė jo atstovai, nėra registruota nelaimingų atsitikimų, susijusių su fejerverkais.

Panevėžio apskrities policija ir kol kas negavo pranešimų apie nukentėjusius nuo fejerverkų.  

Sekmadienį ir iki pirmadienio ryto Klaipėdos apskrityje gauti 334 pranešimai apie galimus pažeidimus ar nusikalstamas veikas, pradėta 12 ikiteisminių tyrimų. Pernai tuo pačiu metu buvo gauti 304 pranešimai, pradėta 18 ikiteisminių tyrimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paprastas klausimas visiems ir visoms

paprastas klausimas visiems ir visoms portretas
kodėl sužeidė tik vyrai

Be atjautos

 Be atjautos portretas
Negaila nė vinoe fejerverkų fanp, tegul žalojasi... Prisiemenu, kaip prieš kelis dešimtmečius Klaipėdoje per Kalėdas žuvo petardos sužalota niekuo dėta moteris, atėjusi su šeima į šventę... Nusikaltimas, deja, išaiškintas nebuvo...

Irena

Irena portretas
Viskas gerai,taigi lietuviai ,tegul švenčia,tik kodėl,kai,, netyčia,nežinodami pasekmių,negalvojo ,kad taip bus,,ir visoks šlamštas,visokių pūškiu mėgėjams ,turi būti suteikta pagalba ligoninėse,vietoj to,kad gydytojai ir seselės naujuosius sutiktu su brangiais žmonėmis,paslaugos irgi gali būti suteiktos po naujųjų,nieko tokio,palauks,ir jeigu į akį kažkas pataikė,ar pirstai netyčia nukritę,nuo karštų liepsnų,kodėl ,,savanoriams,,susižaloti,visada pirmenybe ,teikiant ligoninėse paslaugas,kaip ir prasigerusiems,tegul tokie ,,pacientai,,tegul daugiau ir moka SAM,tai dėl jų gydytojai ir SAM stengiasi,o kur dar atvykėliai,jiems irgi pirmenybe,kiti maždaug gali ir kelis metus laukti,kai tiek pinigu neturi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių