Nubaustas lytinę aistrą po daugiabučio langais tenkinęs klaipėdietis

Už tai, kad po gyventojų langais ir dar matant mažametei, 55-erių klaipėdietis tenkino lytinę aistrą, vyras sulaukė solidžios baudos – 1,7 tūkst. eurų.

Teismas, išnagrinėjęs Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorės pareiškimą dėl proceso užbaigimo teismo baudžiamuoju įsakymu ir ikiteisminio tyrimo metu surinktą medžiagą, pripažino klaipėdietį kaltu dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Bylos duomenimis, šių metų rugsėjo mėnesį policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad prie šiaurinėje miesto dalyje esančio daugiabučio pastebėtas pusamžis vyras, kuris automobilyje tenkino savo lytinę aistrą.

"Visas veiksmas vyko pirmadienį Klaipėdoje, Kretingos gatvės daugiabučių namų kieme, 10 val. 26 min. Tuo metu dariau pusryčius vaikui ir kavos sau, o mažylė buvo ant palangės, žiūrėjo pro langą. Vaikas stebėjo, kaip kiemsargė šlavė lapus, o po kiemą vaikščioja žmonės", – pasakojo mergaitės mama.

Mama atkreipė dėmesį tik tuomet, kai vaikas paklausė jos apie tai, ką mato lauke.

"Kažkaip net neatkreipiau dėmesio, ko tas automobilis stovi, pagalvojau gal kažko laukia. Bet kai dukrytė paklausė "kas čia?", pamačiusi vaizdą, greitai patraukiau ją nuo lango. Padariau vaizdo įrašą, kad būtų įrodymų. Baigus filmuoti, atidariau langą ir pradėjau šaukti: "Ką čia darai?" Tada jis greitai pasišalino", – pasakojo sukrėsta mama.

Vyriškis naujutėlį, elektra varomą automobilį buvo pasistatęs tiesiai po gyventojų langais, būtent taip, kad būtų matomas mašinos salonas. Tačiau vyras lyg ir bandė slėpti veidą.

Vyriškis, sėdėdamas vairuotojo vietoje, masturbavosi ir žvilgčiojo į pirmojo aukšto langus.

Policija, sulaukusi moters pranešimo ir vaizdo įrašo, patikrino automobilio numerius. Mašinos savininkas buvo greitai nustatytas.

Iš viso uostamiesčio pareigūnams tris kartus pranešta apie besimasturbuojantį vyriškį skirtingose miesto vietose.

Prokuratūros pranešime teigiama, kad mikliai išaiškintas veikėjas savo kaltę pripažino.

Vyro veiksmai buvo įvertinti pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnį ("Viešosios tvarkos pažeidimas").

Ikiteisminiam tyrimui vadovavusi Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorė kreipėsi į Klaipėdos apylinkės teismą su pareiškimu užbaigti procesą teismo baudžiamuoju įsakymu, prašydama klaipėdiečiui skirti piniginę baudą.

Teismas prokurorės prašymą tenkino. Vyras privalės sumokėti 34 MGL dydžio (1,7 tūkst. eurų) baudą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AntiGrigeo

AntiGrigeo portretas
Normaliai.. iškart per kelias dienas bauda 1500, kai jurbarkietis vaikštinėja laisvėje už tokius nusikaltimus sausas..

pagal teismų praktiką

pagal teismų praktiką portretas
vieša vieta vadinama teritorija, kurioje gali lankytis svetimi asmenys.Ar automobilio salonas yra vieša vieta?

To Neprietelui

To Neprietelui portretas
Tikiuosi ir tave išgama policija indetifikuos
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių