Nuteistas į verslininkės R. Alijevos langus šaudęs klaipėdietis: rado didelį kiekį narkotikų

  • Teksto dydis:

Klaipėdietis nuteistas daugiau nei pusšeštų metų laisvės atėmimo bausme už didelio kiekio narkotikų laikymą siekiant juos platinti, jis pripažintas kaltu ir dėl ginklų laikymo, viešosios tvarkos pažeidimų.

Kaip trečiadienį pranešė prokuratūra, tyrimas pradėtas pernai rugsėjį, kai uostamiesčio teisėsaugos pareigūnai nuvyko patikrinti gautą informaciją apie anksčiau teisto 25-erių metų klaipėdiečio galimai neteisėtą veiklą, susijusią su kvaišalų disponavimu.

Vaikinas policijos pareigūnams įkliuvo daugiabučio, kuriame gyvena jo giminaitė, rūsyje, čia jis ruošė narkotines medžiagas platinimui. Kratos metu rūsyje buvo rasta daugiau nei 140 gramų kanapių, beveik 60 gramų kokaino bei neteisėtai laikomas šaunamasis ginklas.

Bylos duomenimis, klaipėdiečio bute taip pat buvo rastas ir nešaunamasis ginklas pneumatinis pistoletas, kuris teisėsaugos pareigūnams padėjo išaiškinti dar vieną vaikino padarytą nusikalstamą veiką.

Nustatyta, kad šaudydamas minėtu pistoletu, pernai metų kovo mėnesį, nuteistasis išdaužė vienų Klaipėdoje esančių komercinių patalpų langą. Šiose patalpose įrengtame bute gyvena už jo draugo nužudymą teisiama moteris. Portalo delfi.lt duomenimis, įtariamasis šaudė į verslininkės Ramunės Alijevos langus. Ši moteris nuteista už savo vyro nužudymą.

Antradienį Klaipėdos apylinkės teismas 25-erių vyrą pripažino kaltu dėl visų jam inkriminuotų nusikalstamų veikų, jam skirta penkerių metų ir aštuonių mėnesių laisvės atėmimo bausmė, taip pat priteista atlyginti neturtinę žalą moteriai, į kurios langą nuteistasis šovė.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas Klaipėdos apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių