Pagalbos prašo apsimetėlė?

Uostamiestyje į gyventojų butus beldžiasi, kaip įtariama, ukrainiete apsimetanti moteris su dukra ir aiškina, kad jai reikia pagalbos. Klaipėdiečiai įspėja vieni kitus, neva moteris gali būti apsimetėlė, kadangi apie save jokių duomenų neteikia.

„Facebook“ paskyroje „Žvejybos uosto rajono kaimynai“ klaipėdietė, gyvenanti Poilsio g., pasidalino žinia, kad neseniai sulaukė nepažįstamųjų vizito.

„Poilsio gatvėje per butus eina moteris su dukra. Kalba rusiškai, teigia jog yra iš Ukrainos, prašo pagalbos. Prie visų gerumų nepamirškite saugoti savo turto“, – perspėjo gyventoja.

Jai pritarė ir kiti žmonės, teigę, kad veikiausiai ta pati moteris lankėsi ir Šturmanų gatvėje, kur taip pat kalbėjo rusiškai.

„Jau norėjau klausti, gal kas nors žino, kokia čia moteris eina per butus“, – prisipažino dar kita.

„Buvo pas mus, bet be vaiko“, – pažymėjo trečias asmuo.

Dar kiti spėliojo, galbūt moteriai su dukrele išties prireikė kokios nors pagalbos, tad, užuot kaltinus, vertėtų išsiaiškinti, kokios konkrečiai pagalbos prašo, o galbūt neturi pinigų maistui, drabužiams ar ieško darbo.

Tačiau savo patirtimi pasidalijusi klaipėdietė paaiškino, kad situacija buvo visiškai kitokia.

„Prisistato, kad atvyko iš Ukrainos, dvi šeimos. Pažymėjimas dar nėra pagamintas. Prašo pinigų, vaistų, maisto. Paskui tai, kas netelpa į piniginę, išmeta į konteinerį“, – vaizdžiai paaiškino moteris.

Kad pagalbos prašanti moteris po apsilankymo pas gyventojus išmetė kažkokį maišą į konteinerį, matė ir kita gyventoja.

Klaipėdiečiai mano, kad vėl pasibeldus į duris šiai moteriai, vertėtų jos paklausti paprasto dalyko – ar ji kalba ukrainietiškai. Jeigu moka, veikiausiai nėra apsimetėlė, o jeigu nemoka – reikia kviesti pareigūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
kokios pagalbos jeigu gyvena Lietuvoj is pasalpu didesniu uz lietuviskas pensijas vyt nuo duru tokias

natalija

natalija portretas
O ta debilė aiškintoja dar negavo i galva tai gaus Čia tokia aferistu banditu tauta geriau greit užtrenkit duris Lai eina pas landzberga ar nuosėda pasipelnyti nes mums tai tokie šiukšlės nepageidautini Musu šali savo skarmaline vėliava apkarstė tvoras nudažė tai ukrainos rusam buvo siaubas kaip priviso tu tarakonu tiek kadjau gyvent negalėjo Tokia musu lietuvėle greit išpjautu juk ginklu i lietuva prifarširavo AZOV banderos Lenkai jau valosi juodai veja lauk ukropus tarakonus

Klaipėdiečiai mano

Klaipėdiečiai mano  portretas
Iš kur klaipedoje tu nedakištu klaipediečiu sako paklausti priedurniai vykit tuos išgamas šalin nuo duru o tai isiverš duos per galva šitai banditu tautai nera nei gėdos nei kulturos Vyt kartu su tais ju benkartais
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių