Penktadienis uostamiestyje – kupinas nemalonių įvykių

Penktadienis uostamiestyje buvo kupinas nemalonių įvykių – konfliktas laiptinėje, mirusi moteris, grasinimai ir padegimas parduotuvėje.

Pareigūnų suvestinės duomenimis, vakar, apie 10 val., Tilžės gatvėje esančioje parduotuvėje, 1968 m. gimęs vyras ėmė grasinti šios parduotuvės darbuotojams – uždegė nenustatytą medžiagą ir numetė ją prie parduotuvės tarnybinių patalpų.

Netrukus užsiliepsnojo prie pastato pritvirtintas lietvamzdis.

Atvykus policijos pareigūnams, vyriškį pavyko sulaikyti, jis buvo uždarytas į areštinę. 

Pradėtas viešosios tvarkos pažeidimo tyrimas.

Naujakiemio gatvėje, prie vieno namo, ant žolės buvo rasta gulinti 1945 m. gimusi moteris. Jai prireikė medikų pagalbos. Tačiau jau esant medikų rankose ir vykstant į ligoninę, greitosios automobilyje moters gyvybė užgeso.

Nustatyta, kad išorinių smurto požymių nėra, tad dėl kokių priežasčių moteris galėjo mirti – išsiaiškins tyrėjai.

Penktadienio vakarą, 19.34 val., Taikos prospekte, vieno namo laiptinėje įvyko konfliktas tarp vienas kito nepažįstančių vyrų. Nenurodyto amžiaus vyriškis peiliu sužalojo 1994 m. gimusį vyrą, kuris dėl patirtų sužalojimų buvo paguldytas į Klaipėdos ligoninę.

Surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso 140 straipsnio pirmą dalį.

Taip pat vakar į „Regitrą“ atvyko asmuo, norėjęs išimti įmonei priklausančio automobilio „Volvo“ tranzitinius numerius. Nustatyta, kad būtent šiam automobiliui paskelbta paieška.

Pradėtas tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 189 straipsnį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių