Pėsčiųjų perėjoje Klaipėdoje partrenkta mergaitė

Net pėsčiųjų perėjoje nėra saugu. Dažniausiai pėstieji nukenčia nuo antrąja eismo juosta važiuojančių automobilių, nes jų vairuotojai neįsitikina, kad pirmoje juostoje stabtelėję automobiliai praleidžia pėsčiuosius.

Taip atsitiko ir penktadienį vakare uostamiesčio Sausio 15-osios gatvėje.

Žinia netruko pasidalinti ir vairuotojų pamėgtos socialinių tinklų paskyros „Klaipėdos Reidai II“ vartotojai. Pasak jų, perėjoje nukentėjo dviračiu važiavusi mergaitė. Ją partrenkė „Volkswagen“ markės automobilis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas patvirtino, kad apie eismo nelaimę pranešta 17.33 val.

Vairuotojas nelaimės metu buvo blaivus.

Tą patį vakarą paaiškėjo, kad perėjoje nukentėjo 12 metų mergaitė. Ji po treniruotės dviračiu važiavo namo. Kaip pati vėliau liudijo, prie perėjos, vienas automobilis sustojo ją praleisti. Per perėją ji ne važiavo, o sėdėdama ant dviračio balnelio ėjo kojomis remdamasi į žemę. Tačiau antrojoje eismo juostoje ją staiga partrenkė mašina.

Žmonės suskubo padėti mergaitei. Atskubėjo medikai ir išgabeno ją į Vaikų ligoninę. Naktį nukentėjusioji praleido ligoninėje, jai lūžo ranka ir buvo nubrozdintas veidas.

Miesto policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šioje gatvėje, netoli šios avarijos vietos, trečiadienį, įvyko kita tragiška nelaimė – susidūrė iš šalutinės gatvės išvažiavęs „Volkswagen Golf“ ir pagrindine gatve važiavęs visureigis. 68 metų moteris, vairavusi golfą, buvo sunkiai sužeista ir po paros ligoninėje mirė.


Šiame straipsnyje: Sausio 15-osios gatvėavarija LTpartrenkė mergaitępėsčiųjų perėja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Amigo

Amigo portretas
Dviratininkas privalo nulipti nuo dviracio ir vilkti ji su savimi eidamas per PESCIUJU pereja. Pesteji gali jaustis saugiai perejoje, o dviratininkai-pazeidejai-ne. Dabar teks apmokieta ir masinos remontas.

Amigo

Amigo portretas
Negali buti irengta nereguliojama sviesaforo pereja kelije su dviem ir daugiau judejimo juostu I viena puse. Siulu vairotoju pasisamdyti gera advokata

Qwertypesteji turi įvertinti automobilio greiti ir tik tada

Qwertypesteji turi įvertinti automobilio greiti ir tik tada  portretas
O
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių