Pietinėje Klaipėdos pusėje susikivirčiję vairuotojai santykius aiškinosi kumščiais

Antradienį, vakarinio piko metu, pietinėje Klaipėdos pusėje susikivirčiję vairuotojai užtvėrė kelią ir kumščiais aiškinosi santykius.

Policijos komisariato budėtojams apie dviejų transporto priemonių vairuotojų konfliktą tądien pranešta 17.33 val.

Pareigūnai skubėjo į Šilutės plento galą, netoli Rimkų pervažos. Čia sunkiasvorė mašina buvo užtvėrusi kelią „Nissan“ markės automobiliui. Abu automobilius vairavę vyrai buvo įsikarščiavę.

O 39-erių vyriškis skundėsi, kad sunkvežimio vairuotojas prieš jį smurtavo.

Pareigūnai išklausė abiejų vyrų pasakojimą, sužinojo, kad kivirčas kilo dėl vairavimo ypatumų.

Miesto policijos komisariate pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Abu vyrai turėjo vienas kitam pretenzijų. Atrodo, ir 38 metų sunkvežimį vairavęs asmuo ketino rašyti pareiškimą policijai.

Panašių įvykių atsitinka neretai, vyrai skuba aiškintis santykius pirmiausia kumščiais, o jeigu kelyje klaidą padaro vairuojanti moteris, jai tenka išklausyti visą kelių kalbų keiksmažodžių žodyną.

Nuo tada, kai dažnas vairuotojas savo automobilyje turi vaizdo registratorių, tokių konfliktų turėtų mažėti, bet taip nėra, nes panašūs išpuoliai yra tiesiog staigaus pykčio proveržio apraiška.

Įstatymas už tokį nusikaltimą numato bausti viešaisiais darbais, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad atsakomybė už šį nusikaltimą gresia tik tada, kai nukentėjęs asmuo parašo skundą arba to reikalauja prokuroras. Todėl visai tikėtina, kad aprimus aistroms vyrai atsisakys pretenzijų vienas kitam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ttt

ttt portretas
Juo toliau , tuo durnių daugiau ...

Anonimas

Anonimas portretas
O kodel ne peiliais? Negi tokie ubagai kad gero peiliuko negali nusipirkti? Zinoma, dar geriau butu be artimo kontakto - pistoletu.

Лиетувис

Лиетувис portretas
Дуок дуок и снуки,дуок.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių